Детски велосипед BLACKBERRY 20", виолетова

8605023497176
Достапно
Малопродажна цена со ДДВ
2-3 работни дни
Каде да купите на мало? Каде да купите на мало? Каде да купите на мало?

Боја: Виолетова
Пол: Девојче
Возраст: 8 години
Висина:
Големина на гуми: 20
Сопирачки: V-brake
Брзини: 1

Големина: 20 ""
Висина: 20"" за висина 120-135 см
Боја: Виолетова < br /> Пол: Машко
Рамка: челик
Вилушка: челик
Венец: челик
Сопирачки: V-сопирачка
Брзини: 1 1
Гуми: 20 ""
Помошни тркала: без
Дополнителни додатоци: штитник за ланец, браници
Тежина: 12 кг. < br/> Гаранција: 24 месеци
Дополнителни карактеристики: Возењето велосипед за деца отсекогаш било забавно, обезбедете им велосипеди од Venera Bikes.

>

Велосипедот е идеален за движење или возење за забава.

Тркалото има челична рамка и системи со две сопирачки.

Опремено со меко и издржливо седиште.

Рачките се гумени и ергономски.

Седиштето и кормилото може да се прилагодат на висината на детето.

Пред да го користите велосипедот, внимателно прочитајте го целиот прирачник.

Чувајте го упатството за идна референца.

Боја
Виолетова
Пол
Девојче
Возраст
8 години
Висина
Големина на гуми
20
Сопирачки
V-brake
Брзини
1

Опис

Големина: 20 ""
Висина: 20"" за висина 120-135 см
Боја: Виолетова < br /> Пол: Машко
Рамка: челик
Вилушка: челик
Венец: челик
Сопирачки: V-сопирачка
Брзини: 1 1
Гуми: 20 ""
Помошни тркала: без
Дополнителни додатоци: штитник за ланец, браници
Тежина: 12 кг. < br/> Гаранција: 24 месеци
Дополнителни карактеристики: Возењето велосипед за деца отсекогаш било забавно, обезбедете им велосипеди од Venera Bikes.

>

Велосипедот е идеален за движење или возење за забава.

Тркалото има челична рамка и системи со две сопирачки.

Опремено со меко и издржливо седиште.

Рачките се гумени и ергономски.

Седиштето и кормилото може да се прилагодат на висината на детето.

Пред да го користите велосипедот, внимателно прочитајте го целиот прирачник.

Чувајте го упатството за идна референца.

Детали за производот

Боја
Виолетова
Пол
Девојче
Возраст
8 години
Висина
Големина на гуми
20
Сопирачки
V-brake
Брзини
1

Производот е додаден во списокот со желби