Боја: Разнобојни
Пол: Унисекс
Возраст: 3+ години
Материјал: Пластика / најлон
Поставете содржина: 2 парчиња јажиња со куки за закачување, подлога, безбедносна табла, потпирач за грб
Тип: Лулашки

Возраст: 3+ години
Боја: разнобојна
Сезона: Лето
Пол: Унисекс
Дозволена тежина: 20 кг
Големина: 46 x 28 x 42 см јаже: 170 см
Тежина на производот: 2,83 кг
Комплетот содржи: 2 парчиња. куки со куки, подлога, безбедносна табла, потпирач за грб
Материјал: Пластика / најлон
Предности: Помогнете во развој на вашите пријатели, координација и негување на nубов кон вашите деца.
Земја на потекло: НР Кина

Дополнителни карактеристики: Секое дете сака да се лула, уживајте во овој модуларен лулашка што & quot; ќе расте & quot; со тоа. Може да се трансформира во три варијанти во зависност од возраста на детето: 1. седиште погодно за деца од 5 до 7 години; 2. седиште со потпирач за грб - 3+ години; 3. седиште со потпирач за грб и безбедносна табла за 6+ месеци - 3 години

Боја
Разнобојни
Пол
Унисекс
Возраст
3+ години
Материјал
Пластика / најлон
Поставете содржина
2 парчиња јажиња со куки за закачување, подлога, безбедносна табла, потпирач за грб
Тип
Лулашки

Опис

Возраст: 3+ години
Боја: разнобојна
Сезона: Лето
Пол: Унисекс
Дозволена тежина: 20 кг
Големина: 46 x 28 x 42 см јаже: 170 см
Тежина на производот: 2,83 кг
Комплетот содржи: 2 парчиња. куки со куки, подлога, безбедносна табла, потпирач за грб
Материјал: Пластика / најлон
Предности: Помогнете во развој на вашите пријатели, координација и негување на nубов кон вашите деца.
Земја на потекло: НР Кина

Дополнителни карактеристики: Секое дете сака да се лула, уживајте во овој модуларен лулашка што & quot; ќе расте & quot; со тоа. Може да се трансформира во три варијанти во зависност од возраста на детето: 1. седиште погодно за деца од 5 до 7 години; 2. седиште со потпирач за грб - 3+ години; 3. седиште со потпирач за грб и безбедносна табла за 6+ месеци - 3 години

Детали за производот

Боја
Разнобојни
Пол
Унисекс
Возраст
3+ години
Материјал
Пластика / најлон
Поставете содржина
2 парчиња јажиња со куки за закачување, подлога, безбедносна табла, потпирач за грб
Тип
Лулашки

Производот е додаден во списокот со желби