Пумпа за вода со резервоар за ранец "Калинка"

8586003379395
Нема на залиха

Боја: Разнобојни
Пол: Унисекс
Возраст: 3+ години
Материјал: Пластика
Тип: Водено оружје

Потребно ви е обновување во текот на жешките летни денови, ви нудиме иновативна пумпа за вода со резервоар за ранец. Пополнете ја формата "Калинка" со вода, притиснете го копчето и забавата ќе ви биде загарантирана. Со водното оружје ќе можете да играте насекаде на отворено и да се забавувате!
Боја
Разнобојни
Пол
Унисекс
Возраст
3+ години
Материјал
Пластика
Тип
Водено оружје

Опис

Потребно ви е обновување во текот на жешките летни денови, ви нудиме иновативна пумпа за вода со резервоар за ранец. Пополнете ја формата "Калинка" со вода, притиснете го копчето и забавата ќе ви биде загарантирана. Со водното оружје ќе можете да играте насекаде на отворено и да се забавувате!

Детали за производот

Боја
Разнобојни
Пол
Унисекс
Возраст
3+ години
Материјал
Пластика
Тип
Водено оружје

Производот е додаден во списокот со желби