Скејтборд цртан филм половина - Апстрактно печатење

153240009555
Нема на залиха

Боја: Разнобојни
Пол: Унисекс
Возраст: 5+ години
Максимална тежина: 100
Материјал: Полиуретан / алуминиум / дрво
Тип: Скејтборд

Cartoon Half скејтборд, погоден за момче или девојче.

Моделот има PU тркала со лежишта.

Тркалата се со дијаметар од 4,2 см

Таблата е 78 см долга

Скејтбордот има алуминиумско вратило.

Производот се користи за движење со одбивање.

Изработена е од квалитетни производи што можат да издржат тешки товари.

Произведено во Шпанија.

Предупредување: Се препорачува барем на почетокот практиката да се спроведува под надзор на возрасно лице!

Боја
Разнобојни
Пол
Унисекс
Возраст
5+ години
Максимална тежина
100
Материјал
Полиуретан / алуминиум / дрво
Тип
Скејтборд

Опис

Cartoon Half скејтборд, погоден за момче или девојче.

Моделот има PU тркала со лежишта.

Тркалата се со дијаметар од 4,2 см

Таблата е 78 см долга

Скејтбордот има алуминиумско вратило.

Производот се користи за движење со одбивање.

Изработена е од квалитетни производи што можат да издржат тешки товари.

Произведено во Шпанија.

Предупредување: Се препорачува барем на почетокот практиката да се спроведува под надзор на возрасно лице!

Детали за производот

Боја
Разнобојни
Пол
Унисекс
Возраст
5+ години
Максимална тежина
100
Материјал
Полиуретан / алуминиум / дрво
Тип
Скејтборд

Производот е додаден во списокот со желби