Био почистващи препарати

Био почистващи препарати

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Цена
1 лв. 94 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 59 продуктa.

Показани са 1-20 от общо 59 артикул(а)

През последните години, екологично чистите и био почистващи препарати бележат възход на потреблението както за домашни, така и за бизнес, търговски и индустриални цели. 

От една страна, това се дължи на повишеното внимание на самите потребители към грижата за собствената им околна среда и за околната среда в по-широк смисъл. 

От друга - този вид продукти представят една качествено нова концепция за почистване на повърхности без допълнителните “екстри” на силната химия - алергии, респираторни проблеми, токсичност и потенциална опасност за потребителите. 

За да отговори на нуждите на бизнесите и потребителите, Zizito.com предлага на Вашето внимание селекция от сертифицирано чисти и качествени био препарати, подходящи за разнообразните нужди на едно битово и търговско помещение. 

Tri Bio почистващи препарати

Каква е разликата между био почистващ препарат и обиковен почистващ препарат?

Разликите между двата вида продукти са принципни и фундаментални, докато качеството на крайните резултати печели все повече симпатизанти на екологичното почистване. 

Ето и какво е характерно за един био препарат, за разлика от конвенционалните почистващи разтвори:

 • Не съдържа силна химия, токсични вещества и силно абразивни субстанции.
 • Не съдържа разтворители и избелители на хлорна основа.
 • Не съдържа фосфати, нонилфеноли, оцветители и опасни алергени. 
 • Отличава се с висока биоразградимост и не замърсява околната среда.
 • Оказва минимално въздействие върху качеството на водите и живота в тях. 

Добрите брандове за био препарати за почистване надграждат еко концепцията, като продават продуктите си в рециклиращи се опаковки, не извършват тестове върху животни и следят за устойчивостта на цялата си верига за доставки. 

Именно такава марка е и Tri Bio - брандът, който съставлява най-голямата част от каталога за био препарати на Zizito.com. 

Tri Bio почистващи препарати

Можете да ги поръчате на едро от нашия онлайн магазин или на дребно от партниращите ни търговски обекти, както и да се възползвате от безплатна доставка според условията на партньорите ни. 

Защо да изберем био почистващи препарати?

Предвид предимствата, описани подробно по-горе, отговорът на този въпрос е по-скоро очевиден. Био препаратите са по-щадящи към повърхностите, по-безвредни за околната среда и определено по-безопасни за използване в което и да е пространство, в което пребивават хора или животни.

С днешна дата, модернизацията на производството и постоянните усилия към разширяване на асортимента предлагат и друго предимство - пълното покритие на всички нужди, които могат да имат потребителите. 

В каталозите с био препарати можете да откриете всичко - от перилни препарати и таблетки за миене на съдове, през препарат за почистване на подове и килими, до мек и нежен сапун за бебета. 

Tri Bio почистващи препарати

Безвредни ли са този вид препарати за децата и домашните любимци?

Абсолютно! Именно семействата с малки деца и домашни любимци съставляват една от най-големите групи потребители, оценяващи предимствата на био препаратите за дома. Тези продукти нямат остра и дразнеща миризма, не съдържат токсични химични компоненти и не могат да причинят вреда при допир с кожата. 

Разбира се, остава препоръчително съхранението на място, недостъпно за деца, тъй като поглъщането на почистващ препарат няма как да бъде безопасно - независимо от състава на продукта. 

Какво влиза в състава на качествените био препарати?

Основните съставки в биологично чистите препарати могат да бъдат основно:

 • Жизнеспособни пробиотични култури
 • Живи ензими
 • Натурални растителни и минерални съставки
 • Етерични масла и др. 

Състава на всеки продукт в нашия онлайн магазин можете да видите подробно описан в продуктовата страница, заедно с приложението и начина на употреба. 

Tri Bio почистващи препарати


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Можете да избирате между три различни метода за доставка на поръчаните био препарати на едро. 

Те са:

 • Товарене със собствен транспорт от нашия фирмен склад в близост до София.
 • Получаване с куриерска фирма Спиди и товарителница, изготвена от Зизито.
 • Или получавате с която и да е друга куриерска фирма и товарителница, изготвена от страна на клиента. 

Какви са цените на едро?

Цените на едро в Zizito.com са от 30% до 34% по-ниски от пазарните цени в търговските обекти на дребно. Точният размер на отстъпката се изчислява в зависимост от предпочитаната от клиента схема на изплащане. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Нашите клиенти могат да се възползват от бонус система за 1-3% допълнителна отстъпка, начислена към основното намаление от 30-34%. Тези отстъпки се изчисляват на база генериран годишен оборот или при по-голяма стойност на еднократните поръчки. 

Защо да изберем Zizito?

В сътрудничеството с нас ще откриете разнообразие от качествени продукти на атрактивни цени на едро. Корпоративните ни и търговски практики, от своя страна, се базират на лоялност, прозрачност, надеждност и гъвкавост - както към нуждите на бизнеса, така и към пазарните тенденции сред потребителите. 

Продуктът е добавен към желани продукти