signup

За вашиот бизнис

Станете наш партнер и искористете ги нашите посебни услови

За продавници, магацини и малопродажба

Испорака до вашата продавница и посебни услови за работа.

Вашата компанија ќе стане дел од семејството ЗИЗИТО.
Секогаш ќе добиете производи со највисок квалитет со експресна достава.

Ние нудиме производи кои се овластени за употреба и продажба - производи кои се „во тек“ со трендовите на пазарот.

Dropshipping за онлајн продавници

Доколку имате онлајн продавница и барате партнер и сигурен снабдувач, ние нудиме дропшипинг или пазар за детски производи и играчки.

Ние сме многу добро развиен бизнис.
Нашите производи се сертифицирани и секогаш достапни на залиха.
Ние нудиме различни начини на работа и одлични услови за тргување.
Пробајте!

Формулар за барање

Производот е додаден во списокот со желби