Гардероби

Гардероби

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
7 лв. 8 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 1 продукт.

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Гардеробът е между задължителните мебели за всяка детска стая, заедно с леглото, бюрото и етажерките за играчки. 

Благодарение на големия си капацитет, той играе основна роля както за организацията на пространството, така и за съхранение не само на дрехи, но и на други по-обемни принадлежности - спално бельо, одеяла, якета и т.н. 

Ето защо е особено важно гардеробът да бъде не само красив, но също така практичен и функционален. Точно на тази комбинация залагаме в каталога на Zizito - атрактивна естетика, комбинирана с достъпна цена и удобна, дългосрочна употреба.

Детски гардероби на едро

Как да изберем подходящ гардероб за детската стая?

Факторите, които играят роля при избора на гардероб за детска стая, са следните:

  • Размер на гардероба и разположение спрямо останалите мебели в помещението.
  • Вместимост на гардероба - включително височина, брой отделения и вътрешно разположение.
  • Материал за изработка и предпочитано съотношение на цена спрямо качество.
  • Цвят, тема и дизайн на продукта, както и тяхната съвместимост с останалите детски мебели. 

При нас ще откриете както самостоятелни детски гардероби, така и такива, които могат да се комбинират с други мебели от същите серии и стилове. По този начин можете да превърнете гардероба в смел акцент на стаята, в ненатрапчиво нейно допълнение или в част от цялостния интериорен дизайн. 

Детски гардероби на едро
Детски гардероби на едро
Детски гардероби на едро

Видове материали и дизайн за детски гардероби

По отношение на материалите, можете да избирате между няколко опции:

  • Класическо масивно дърво с естествен вид и натурална структура
  • ПДЧ - плоскост от дибри с ниска плътност и ниска цена
  • MDF - компресирани частици със средна плътност и средна цена
  • HDF - материал за мебели с висока плътност и по-висока цена

Тези алтернативи се използват за създаването на детски гардероби с различни размери, брой отделения и дизайн. За най-малките стаи са подходящи високите гардероби с две крила, докато за по-големи помещения можете да заложите на трикрил гардероб или по-масивна мебел. 

Какви допълнителни аксесоари се предлагат?

Когато избирате гардероб, следва да помислите и за малките детайли, които ще придадат завършен вид на цялото. 

На първо място, това са мебелните дръжки, които трябва да поставите на вратите и чекмеджетата на гардероба. В зависимост от избрания модел и предпочитанията ви, те могат да се сливат с повърхността или да ѝ контрастират.

Често вратите на гардеробите се използват за монтиране на допълнително огледало. Понякога то се закупува отделно и трябва да се съобрази с размера на вратите, за да му пасва функционално и красиво. 

Детски гардероби на едро

Гаранция за качество и издръжливост от Zizito

В каталога на Zizito ще откриете продукти на едро на марки като Amaya и Stor, както и лицензирани дизайни с някои от любимите детски герои: Елза и Ана от “Замръзналото Кралство”, Колите, Пес Патрул и др. 

Всички наши предложения идват с гаранция за безопасност, качество и успешна дългосрочна употреба. Достатъчно е да подберете най-доброто за бизнеса и клиентите си, след което да се насладите на най-добрите ценови оферти на пазара!
Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Доставката може да се организира според нуждите и предпочитанията на клиента. Предлагаме както товарене на място от нашия склад в близост до София, така и изготвяне на товарителница за доставка с куриерска фирма Спиди. При желание за работа с друг куриер, от клиентите се изисква единствено да изготвят товарителницата си самостоятелно. 

Какви са цените на едро?

При нас можете да закупите детски гардероби на едро с минимална отстъпка от 30% и максимална отстъпка от 34% спрямо препоръчаната от производителя пазарна цена на дребно. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

При по-висока стойност на поръчката или на общия годишен оборот, нашите клиенти се възползват от специална бонус отстъпка между 1% и 3%. Така крайното намаление може да достигне до 37% спрямо пазарната цена на дребно. 

Защо да изберем Zizito за пазаруване на едро?

Освен за качеството на продуктите, ние гарантираме за качеството на клиентското изживяване, комуникацията и финансовите условия. Придържаме се към всички добри бизнес практики, за да установим лоялни, дългосрочни и взаимноизгодни отношения с бизнеси в цялата страна. 

Продуктът е добавен към желани продукти