Играчки по професии

Играчки по професии

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
7 лв. 83 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 16 продуктa.

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Детска бормашина Bosch
XS S L XL

BOSCH
Детска бормашина Bosch

4009847084101

Цена 49,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Детски челник Bosch, зелен
XS S L XL

BOSCH
Детски челник Bosch, зелен

4009847087584

Цена 21,99 лв.
Цена с ДДС

Играчките по професии влизат в категорията на занимателните, интерактивни и образователни играчки, като предлагат същевременно голямо разнообразие от теми и още по-голямо разнообразие от ползи за развитието на детето.

От най-обикновения лекарски стетоскоп за деца до тематичните игрални центрове с много на брой части - този вид продукти остават сред най-желаните сред децата и бележат цяла фаза от тяхното развитие. 

деца които играят на професии с помощта на специализиран игрален център

С какво са полезни играчките по професии?

Преди всичко - този тип играчки предполагат дълга, задълбочена, тиха и спокойна игра - което е по-скоро предимство за родителите, отколкото за децата. 

Що се отнася до самите малчугани, можем да изтъкнем следните механизми, чрез които играчките по професии оказват положително влияние върху развитието :

  • Имат подчертана образователна роля, като помагат на детето да разбере по-добре света около себе си и смисъла на различните професии.
  • Стимулират вниманието, концентрацията и възможността за задържане на фокуса върху едно занимание за по-дълги периоди от време.
  • Стимулират креативността, въображението и емпатията, като поставят детето в необичайна за него роля.
  • Насърчават когнитивното и емоционалното развитие чрез разиграване на ролеви игри и “смяна на гледната точка”.
  • Подобряват координацията, фината моторика и паметта чрез различни последователни действия, включени в играта.
  • Спомагат за преодоляване на определени страхове и проблеми - страх от лекар или зъболекар, нежелание за опитване на нови храни и други.

Макар и непълен, този списък ни дава основната призма, през която можем да погледнем играчките по професии - като помощник във възпитанието, образованието и израстването на детето. 

играчка имитираща лекарски принадлежности

Влияят ли играчките-професии върху по-късния избор на децата?

Няма доказана причинно-следствена връзка, според която ако детето ви играе с детска кухня, то задължително ще стане майстор-готвач. Истината е, че интересите и вълненията на най-малките се променят изключително динамично, а всяка следваща играчка просто поставя парченце от пъзела, чрез който детето опознава света. 

Разбира се, подчертаните интереси, таланти и наклонности могат да бъдат допълнително стимулиране чрез играчка за подходящата професия. В този случай ще забележите, че вниманието на детето остава в темата не като поредната фаза, а като дългосрочна тенденция. 

Именно играчките по професии са отличен начин да напаснете представите на детето с реалността - доколкото това е възможно за конкретната професия и за възрастта му. Така един интерес може да се задълбочи, а друг - да отпадне по естесетвен начин. 

детска играчка наподобяваща екипировка на пожарникар

Защо да вземем такива играчки на детето?

Играчките по професии са едни от най-безопасните продукти за деца на пазара, като същевременно развиват детето комплексно и многопосочно. В комбинация с достъпните цени и перфектното съотношение между цена и качество в онлайн магазина на Zizito, това се превръща в един от най-предпочитаните избори на родителите за подарък с повод и без повод. 

За да сте сигурни, че избирате подходяща играчка, винаги следете препоръките на производителя относно препоръчителната възраст за употреба, както и инструкциите му за безопасна игра. 

детска играчка която наподобява каса на магазин


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Когато поръчвате играчки по професии на едро от Zizito, можете да избирате между доставка с куриер и товарене на място от склада ни, който се намира на няколко километра от град София. 

Какви са цените на едро?

Цените за пазаруване на едро се определят за всяка индивидуална поръчка, като роля в ценообразуването играят стойността на покупката и схемата за разплащане. Стандартните отстъпки са от 30% до 34%, като намалението расте правопропорционално на стойността на поръчката и скоростта на разплащането. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

В Zizito е разработена бонус система за допълнителни отстъпки при по-големи поръчки и по-високи стойности на оборота, генериран през изминалата календарна година. Тази бонус система позволява начисляването на до 3% допълнитела отстъпка върху стандартното намаление за пазаруване на едро. 

Защо да изберем Zizito?

Сътрудничеството със Zizito ще ги гарантира отлични ценови условия, гаранция за качество и безопасност на продуктите, лоялни взаимоотношения и спазване на всички добри бизнес практики в търговията, разплащането, доставката и обслужването на клиенти. 

Продуктът е добавен към желани продукти