Играчки по спорт

Играчки по спорт

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
1 лв. 115 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 50 продуктa.

Показани са 1-20 от общо 50 артикул(а)
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Бумеранг, зелен 26.6 см King Sport
XS S L XL

King Sport
Бумеранг, 26 см - Зелен

3801016081802

Цена 2,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Бумеранг, червен 26.6 см King Sport
XS S L XL

King Sport
Бумеранг, 26 см - Червен

6902000618039

Цена 2,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Ролери California Blue, №34-37
XS S L XL

Amaya
Ролери California Blue, №34-37

8421941925696

Цена 89,99 лв.
Цена с ДДС

Специалистите единодушно нареждат физическата активност сред най-важните условия за правилно развитие на детето, заедно със здравословното хранене, благоприятната семейна среда и връзката с родители и връстници. 

Добрата новина е, че спортът за деца далеч не се изчерпва със специализираните или професионални тренировки. Той може да се случва буквално навсякъде и по всяко време - на открито или на закрито, самостоятелно или групово, през всички сезони и във всички възрасти.

За целта е достатъчно да подсигурите правилния набор от детски спортни играчки и да започнете да възпитавате в детето навик да се движи. 

Видове спортни играчки, които се предлагат на пазара

Можем да разграничим няколко големи групи продукти в категорията на спортните играчки. Сред тях попадат:

  • Спортни играчки за определен вид спорт: тенис, баскетбол, футбол, голф, хокей, художествена гимнастика и др. 
  • Спортни аксесоари за свободни игри: топки, фрисби, въжета за скачане, обръчи, батути и др.
  • Детски превозни средства: ролери, кънки, скейтборди, тротинетки, велосипеди, играчки за яздене и др. 
  • Настолни спортни игри: мини версии на баскетболни кошове, футболни врати, джаги и др. 
  • И други: детски оръжия за стрелба, боксови круши, мини фитнес аксесоари, аксесоари за плуване и т.н.

Най-хубавото при избора на спортни играчки е, че нито една не изключва другата. Напротив - те се допълват и надграждат, създавайки нужното разнообразие както в индивидуалната, така и в груповата спортна игра.  

спортна играчка за деца

За каква възраст са подходящи спортните детски играчки?

Спортът е подходящо занимание за всички възрасти и е жизнено необходим за правилното развитие както на момчетата, така и на момичетата. 

Първата “спортна” игра в най-крехката детска възраст е активната гимнастика, която стимулира бебето да се движи, да рита, да се протяга и дори да прави опити за лазене. С времето, в арсенала влизат детските бънджита и проходилки, меката бебешка топка, колелото за баланс и т.н. 

Макар и за нас да не изглеждат като твърде “спортни”, за бебето те определено са предизвикателство, което може да се сравни с пълноценна тренировка при по-големите деца.

Разбира се, в детскоградинска, предучилищна и училищна възраст, детето вече може да играе с почти всички спортни играчки на пазара. В онлайн магазина на Zizito можете да откриете опции, подходящи за деца от 1+ до 14+ години, като във в описанието на всеки продукт ще откриете информация за препоръчителния възрастов диапазон за употреба. 

дете което стреля с играчка детски лък

Защо да инвестираме в спортни играчки за децата?

Едва ли е нужно да четете обстойни научни доклади, за да се уверите в положителните ефекти на спорта за развитието на детето. Често, вие можете да ги забележите и с просто око: по-добро настроение, по-добър апетит, по-добър сън, повече самоувереност и повече социални контакти.

И все пак - обстойните научни доклади ни казват неща, които остават невидими за окото. Като например, че редовната физическа активност редуцира хормоните на стреса, подобрява кръвообращението и метаболизма, стимулира правилното развитие на белите дробове и спомага за изграждането на лидерски качества. 

Или иначе казано - когато купувате на детето си спортни играчки и го стимулирате да ги използва, вие му подарявате здраве и правите най-доброто за цялостното му психо-емоционално състояние. 

Достатъчно е да се доверите на реномирани марки, да изберете надежден търговец и да се насладите на крайния резултат!

волейболна топка баскетоболна топка ръгби  топка комплект тенис топки

Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Можете да избирате между доставка с лицензиран куриер или товарене на място от нашия склад, който се намира в непосредствена близост до гр. София. Начинът на доставка се фиксира при завършване на поръчка, като разходите са видимо и ясно калкулирани. 

Какви са цените на едро в Zizito?

Цената за спортни играчки на едро се определя в зависимост от размера на поръчката и избраната разплащателна схема. Стандартният диапазон на намалението е в рамките на 30% до 34% от цената на дребно, препоръчана за всеки продукт.  

Има ли допълнителни отстъпки за продажби на едро?

При по-големи поръчки или генериране на по-висок годишен оборот, екипът на Zizito предлага специална бонус система за начисляване на до 3% допълнителна отстъпка. Този бонус се калкулира върху основното намаление за пазаруване на едро, което е 30-34%. 

Защо да изберем Zizito за пазаруване на едро?

Стремим се да съчетаем атрактивни ценови условия със 100% безкомпромисност по отношение на качеството и безопасността на всички предлагани детски стоки. В работата си държим на принципи като прозрачност, коректност, адаптивност и отговорност - към бизнеса, към потребителите и към природата. 

Продуктът е добавен към желани продукти