Играчки за открито

Играчки за открито

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
1 лв. 144 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 94 продуктa.

Показани са 1-20 от общо 94 артикул(а)
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Тротинетка ROGER, черна
XS S L XL

ZIZITO
Тротинетка ROGER, черна

3801016026094

Цена 178,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Голям воден пистолет
XS S L XL

GT
Голям воден пистолет

3801016082199

Цена 3,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Бумеранг, зелен 26.6 см King Sport
XS S L XL

King Sport
Бумеранг, 26 см - Зелен

3801016081802

Цена 2,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Бумеранг, червен 26.6 см King Sport
XS S L XL

King Sport
Бумеранг, 26 см - Червен

6902000618039

Цена 2,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Воден пистолет, сив
XS S L XL

GT
Воден пистолет, сив

3801016082175

Цена 14,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Ролери California Blue, №34-37
XS S L XL

Amaya
Ролери California Blue, №34-37

8421941925696

Цена 89,99 лв.
Цена с ДДС

Макар и да няма точни експертни препоръки по темата, различните специалисти препоръчват децата да прекарват на открито между 90 минути и четири часа всеки ден. Можете да тълкувате “всеки ден” абсолютно буквално, като изключение правят единствено дните с опасно силен вятър, гъста мъгла и високи нива на замърсяване на въздуха. 

И ако детските площадки с люлки и пързалки са добра опция за половин час, то ежедневните няколко часа рано или късно трябва да се запълнят с нещо по-разнообразно и интересно. 

В онлайн магазина на Zizito ще откриете всичко необходимо за пълноценни забавления на открито - за всички сезони, всички възрасти и всички предпочитания. 

дете което играе навън

Какви продукти за игри на открито се предлагат?

Ако сте прекарвали време с дете навън, то вие вече знаете, че “забавление” може да бъде всичко - от пръчката в пясъка, до колелото в парка. Ето защо, предлаганите детски играчки за игра на открито са точно толкова разнообразни, колкото нуждите и интересите на децата. 

Те могат да включват групи продукти като:

  • Детски превозни средства - тротинетки, велосипеди, триколки, кънки, ролери, скейтборд и др. 
  • Спортни играчки: футболни врати, федербал, голф, боулинг, топки, въжета за скачане и др. 
  • Играчки за люлеене и катерене: люлки, катерушки, дъски за баланс, Пиклер триъгълници и др. 
  • Детски мебели за открито: къщички, палатки, маси със столчета, пейки, беседки и др. 
  • Продукти за игра с пясък и сняг: кофички, лопатки, гребла, форми за моделиране, мелници и др. 
  • Градински мебели за деца: трамплини и батути, надуваеми басейни, сглобяеми площадки и др. 

Подборът на играчки зависи както от възрастта, така и от интересите на детето. А предвид динамиката на тези фактори, “артилерията” от играчки за игри навън постоянно се обновява, променя и обогатява. 

детска тротинетка

За каква възраст са подходящи този вид детски играчки?

Обикновено новородените бебета прекарват времето си на открито в бебешката количка или слинга, а по-късно - в триколката или ергономичната раница. В тази възраст най-доброто, което можете да направите, е да оборудвате самата количка с разнообразни висящи играчки и дрънкалки, които да забавляват бебето, докато се вози. 

След като най-малките вече не са толкова малки, игрите навън вече придобиват съвсем друг характер - особено и най-вече след прохождането. Във възрастта между 9 месеца и една година, можете да помислите за закупуване на първите сгъваеми басейни за игра на открито, играчки за яздене или детски люлки.

За детето над две или три години, опциите за пълноценна игра стават все повече. Тогава на ред идват първите превозни средства, по-сложните спортни игри, играчките за пясък, батутите и детските водни оръжия.

Този процес продължава през цялото ранно детско развитие - чак до пубертета и излизането от детската възраст. А понякога и след това. 

дете което си играе с играчка на открито

От какви материали са изработени?

Предвид разнообразието от продукти на пазара, разнообразието от материали за изработка се разбира от само себе си. В детските велосипеди се използват материали като стомана и алуминий, в играчките за пясък преобладава пластмасата, а в спортните играчки имаме всичко - от метал и полипропилен, до текстил, силикон, гума и др. 

Изключителна популярност напоследък придобиват играчките от дърво - поради високата си издръжливост, класическия си външен вид и лесното рециклиране на използваните продукти.

Детски играчки за игра на открито


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Доставките на едро се извършват със съдесйтвието на лицензирани куриерски фирми и след предварително оформена товарителница. При желание от страна на клиента може да се организира и товарене на място със собствен транспорт от склада ни, находящ се в близост до гр. София. 

Какви са цените за пазаруване на едро?

Цената за всяка поръчка се фиксира чрез двустранно споразумение, като стандартният диапазон на отстъпката е между 30% и 34% от цената на дребно. Във формирането на крайната цена се вземат предвид размера на поръчката и избрания от клиента разплащателен метод. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Специалната ни бонус система позволява начисляване на до 3% допълнителна отстъпка към стандартното намаление от 30-34%. Допълнителните отстъпки се предлагат както при еднократни поръчки с по-висока стойност, така и при генериране на висок годишен оборот за редовни клиенти. 

Защо да изберем Zizito за пазаруване на едро?

Zizito предоставя както отлични ценови условия за пазаруване на едро, така и пълна гаранция за произхода, качеството и безопасността на играчките за игра на открито. В работата си сме коректни, прозрачни и адаптивни към нуждите както на бизнеса, така и на крайните потребители в лицето на семействата и техните деца.

Продуктът е добавен към желани продукти