Конструктори на едро

Конструктори на едро

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
1 лв. 238 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 63 продуктa.

Показани са 1-20 от общо 63 артикул(а)

Да подбереш правилните части и да сглобиш смислено цялото остава мисия далеч отвъд детската възраст - а за най-малките тя идва под формата на занимателна и креативна игра. 

Детските триизмерни пъзели, конструктори и макети са подходящо забавление за момчета и момичета от всички възрасти, а пазарът изобилства от продукти, с които можете да съчетаете полезно, приятно, забавно и образователно. 

Какво представляват конструкторите за деца?

Конструкторите са комплекти с различен брой части, които могат да се комбинират и сглобяват, така че да се образуват различни форми. 

Независимо дали са тип “лего” или класически тип, детските конструктори стимулират креативното и комбинативното мислене, като позволяват изработването на много различни модели с помощта на една и съща селекция от части.

Разбира се, родителите могат да избират от различни категории продукти спрямо възрастта, степента на развитие и интересите на детето. КонструкториВидове детски конструктори и за каква възраст са подходящи

Конструкторите за деца могат да се различават по размер и брой на частите, дизайн, препоръчителна възраст за употреба и степен на сложност при сглобяване. 

В обобщен вид, типовете конструктори, подходящи за различните възрасти са както следва:

 • За най-малките от 6-9 до 11-12 месеца: конструктори с големи по размер и малко на брой части, в ярки цветове, без дребни частици и без остри ъгли.
 • За малки деца от 18 до 24 месеца: конструктори с повече на брой и по-малки по размер части с различни форми, тематични стикери, подробни инструкции и примерни модели за сглобяване.
 • За деца от 2 до 5 години: тематични конструктори за сглобяване на точно определени модели, с повече детайли и по-голяма сложност.
 • За деца в предучилищна и училищна възраст: конструктори с нестандартни части, предизвикващи абстрактното, творческо и асоциативно мислене. 

Подходящи за всички възрасти остават и макси конструкторите, с които можете да сглобите различни мебели за дома, включително детски масички и къщи за игра. 
Конструктори за деца деца които си играят с конструктори
Дизайн и материали за изработка 

Най-често срещани на пазара са конструкторите от пластмаса, която е лека, лесна за почистване, издръжлива и безопасна. Освен тях има и различни опции за продукти от дърво, метал, магнити и комбинации от тях.

И ако материалите за изработка могат да се преброят на пръстите на едната ръка, то възможните дизайни са практически неизчерпаеми. 

Сред тях откриваме модели от следните групи:

 • С малки, средни и големи части
 • С части тип “кубчета”, “тухлички” или “пъзел”
 • С части с правилна или неправилна форма
 • С допълнителни аксесоари - играчки, стикери и т.н.
 • С различни теми - природа, животни, професии, превозни средства и т.н.
 • Със или без включени кутии за съхранение
 • С различна степен на трудност и др. 

С помощта на правилния доставчик и атрактивните промоции за пазаруване на едро, всички тези опции са изключително достъпни. Нещо повече - те съвместяват по отличен начин атрактивна цена с качество и издръжливост. 

Конструктори

Как да изберете конструктор за детето си? 

Когато избирате конструктор за детето, трябва да вземете предвид следните важни детайли:

 • Следвайте инструкциите на производителя относно препоръчителната възраст за употреба, дори и да смятате, че детето ви може да се справи с по-сложни задачи.
 • Доверете се на производител, който гарантира за качеството и безопасността както на използваните материали, така и на крайния продукт.
 • Спрете се на търговец, който гарантира за произхода, правилното съхранение и безопасния транспорт на избраните детски играчки и конструктори.
 • Подбирайте моделите според интересите на детето, за да сте сигурни, че покупката ви реално ще предизвика интерес и ще бъде използвана по предназначение. 

В онлайн магазина на Zizito ще откриете само 100% безопасни детски конструктори на едро с различни големини, дизайни и възрастови диапазони за употреба. Можете да ги филтрирате по възраст, цена, марка и вид, така че да изберете най-доброто според нуждите на бизнеса и клиентите си.

конструктор
Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Можете да натоварите продуктите ни на място от нашия склад, който се намира на няколко километра от град София, или да ги поръчате с доставка от куриер. Цената за доставка се поема от купувача и се определя спрямо тарифите на куриера за размер, тегло и дестинация на пратката. 

Какви са цените на едро?

Цените на едро в онлайн магазина на Zizito се определят със силата на двустранно споразумение и могат да варират в диапазона между 30 и 34% от препоръчаната от прозиводителя цена за продажба на дребно. Точният размер на намалението зависи от размера на поръчката и избраната схема за разплащане. 

Има ли допълнителни отстъпки за продажби на едро?

Клиенти, реализирали поръчки на по-висока стойност, както и клиенти, генерирали по-високи стойности на годишния оборот, могат да се възползват от нашата бонус система за допълнителни отстъпки. Тя позволява до 3% допълнително намаление, начислено към стандартната отстъпка за пазаруване на едро.

Защо да изберем Zizito?

Партньорството със Zizito ще ви гарантира качество и безопасност на продуктите, атрактивни финансови условия, 100% прозрачност и спазване на всички добри търговски практики. Ние ценим лоялните дългосрочни взаимоотношения и се опитваме винаги да останем гъвкави към нуждите на нашите клиенти, партньори и потребители. 
Продуктът е добавен към желани продукти