Кукли и аксесоари за кукли

Кукли и аксесоари за кукли

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
20 лв. 46 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 2 продуктa.

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Куклите са едни от най-популярните, традиционни и широко познати на пазара детски играчки, които едва ли имат нужда от специално представяне. И макар да са били част от живота на поколения наред, днес куклите за деца търпят шеметно развитие и “осъвременяване”. 

Това се случва благодарение на модерните интерактивни дизайни, десетките допълнителни аксесоари, дрехите и принадлежностите, които правят играта с кукли по-занимателна и пълноценна отвсякога. 

дете което си играе с играчка бебешка количка

Кукли и аксесоари за кукли: видове и размери

В категория “кукли” могат да попаднат изненадващо голямо разнообразие от продукти - от от традиционните текстилни играчки, през модерните кукли тип “Барби”, до куклите-бебета с различни дизайни и големини.

Всеки подобен продукт идва и с характерните за типа си аксесоари. 

Най-често това са сменящи се дрехи и обувки, но списъкът с възможности е практически безкраен и може да включва:

  • Аксесоари като бижута, ластички, гребени за коса, сешоари и огледала;
  • Колички за возене, корита за къпане, столчета, легла, гърнета и памперси за кукли;
  • Различни размери куклени къщи, игрални площадки, гардероби, раници и др. 

Дизайнът на куклата в комбинация с броя и размера на включените аксесоари създават един широк ценови диапазон. Спрямо него, търговците могат да предлагат желаното разнообразие, а родителите - да избират според бюджета си и интересите на детето. 

Кукли и аксесоари за кукли

Функции на детските кукли и техните аксесоари

Съвременните нови технологии позволяват все по-висока степен на интерактивност на детските играчки. 

Така, отделно от обикновените кукли, потребителите могат да се радват на опции като:

  • Кукли със сменящ се цвят при промяна на температурата или досег с вода;
  • Интерактивни говорещи кукли със звуци, светлини, рекордери и опция за разговор;
  • Кукли-бебета, които се хранят и се изхождат чрез безопасни механични дизайни;
  • Ходещи, лазещи и дори летящи кукли с електрическо захранване на батерии;
  • Кукли, които разказват приказки, повтарят думи на различни езици и др. 

В онлайн каталога на Zizito можете да откриете богат каталог от предложения, които обхващат както традиционни детски кукли, така и модерни техни алтернативи. 

кукла русалка

Кои са най-популярните аксесоари за кукли?

Най-популярни сред децата са куклите-принцеси с опция за допълнително закупуване на дрехи и тоалети, както и куклите-бебета, които детето може да обгрижва на принципа на ролевата игра.

В първата група, на най-голям интерес се радва възможността за комбиниране на куклени дрехи, обувки и аксесоари. А във втората - аксесоарите под формата на предмети, които детето разпознава от собственото си ежедневие. 

Ролевата игра с кукли е не само забавна и занимателна, но и полезна за психо-емоционалното развитие на най-малките. 

С помощта на кукленото гърне много малчугани успяват да свикнат с употребата на собственото си гърне; с храненето на куклите - да приемат нови и различни храни; с лекарските аксесоари - да не се страхуват от посещение в кабинета на доктора и т.н. 

аксесоари за кукла

Как да изберете правилната кукла за детето си?

Най-важният критерий при избора на каквато и да е играчка винаги е подходящата възраст. Винаги е задължително да следите препоръките на производителя относно възрастовия диапазон за употреба и да се придържате към тях стриктно и без изключение.

Изборът на дизайн, от своя страна, може да бъде продиктуван както от интересите, така и от нуждите на детето. Така закупуването на кукла-бебе може да се окаже полезно начинание, ако детето очаква братче или сестриче, а куклата Барби може да гарантира часове занимателна игра за госпожици, които обичат да се занимават с разкрасителни процедури. 

Не на последно място, винаги следете за надеждността на производителя и търговеца. Така можете да сте сигурни, че купувате 100% качествен и безопасен продукт, отговарящ на всички стандарти, регулации и изисквания в производството на детски играчки. 

рафт с детски играчки


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Методите ни за доставка са гъвкави и съобразени с предпочитанията на клиента. При завършване на поръчка, вие ще можете да избирате между доставка с лицензиран куриер и товарене на продуктите на място със собствен транспорт в близост до София. 

Какви са цените на едро?

Цените ни на едро се определят чрез двустранно споразумение и зависят от стойността на поръчката и избраната от клиента разплащателна схема. Колкото по-голяма е поръчката и колкото по-бързо е плащането - толкова по-голям ще бъде процентът на намалението. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Стандартната ни отстъпка за продажби на едро варира в диапазона между 30% и 34%. В допълнение, по-големи заявки и по-големи стойности на годишния оборот могат да начислят до 3% бонус намаление спрямо специалната ни бонус система. 

Защо да изберем Zizito?

Като част от фирмената ни политика, ние се стремим винаги да гарантираме 100% безопасност и отлично съотношение между цена и качество. Работим гъвкаво, лоялно и отдадено, за да можем да гарантираме удовлетворението както на своите клиенти на едро, така и на крайните потребители в лицето на семействата и техните деца. 

Продуктът е добавен към желани продукти