Плюшени играчки и скуишита

Плюшени играчки и скуишита

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
4 лв. 15 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 12 продуктa.

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Качествените плюшени играчки са меки, безопасни, хипоалергични и напълно пригодени за степента на развитие на бебетата и малките деца. 

Като традиционно най-разпространените бебешки играчки в световен мащаб, те са едновременно занимателни, красиви и приятни на допир. А разнообразието от форми, дизайни и размери в търговската мрежа ги превръща във вечна класика, любима както на най-малките, така и на растящите деца. 

В каталога на Zizito ще откриете богат избор на плюшени бебешки играчки, включително модели с добавени интерактивни функции и допълващи елементи, съобразени с възрастта. 

Плюшени играчки за бебе

От каква възраст са подходящи плюшените играчки?

Използването на меки играчки е подходящо още в първите дни след раждането, макар че тогава бебето едва ли би проявило особен интерес към тях. За най-малките са подходящи плюшените играчки с мелодии и прожекционни лампи, чиято функция се припокрива с тази на статичните бебешки лампи.

След втория или третия месец, когато бебето започне да прекарва повече време будно и започне да прави първите си опити за интеракция с играчки, на дневен ред идват плюшените аксесоари с добавени гризалки и чесалки за зъби. Те са напълно безопасни и развиват тактилните усещания на бебетата, като същевременно отговарят на нуждата за опознаване на света в оралната фаза на развитие. 

Разбира се, плюшените играчки остават актуални във всяка една по-нататъшна възраст - от дескоградинската, през предучилищната и училищната, дори до тийнейджърската и зрялата.

Плюшени играчки за бебе

Каква плюшена играчка да изберем за детето?

Съществуват различни видове плюшени играчки, подходящи за различни вкусове и различни възрасти. 

Сред тях откриваме опции като:

 • Плюшени играчки с музика и светлини, които заместват нощната лампа;
 • Висящи плюшени играчки за кошара, количка или активна гимнастика;
 • Меки играчки с чесалки за зъби или различни занимателни елементи;
 • Модели с формата на любими животни или анимационни герои;
 • Пеещи, говорещи или интерактивни плюшени играчки с добавени механизми;
 • Декоративни плюшени играчки за детска стая;
 • Плюшени скуишита и др. 

При избора на играчка задължително трябва да се следят препоръките на производителя относно препоръчителната възраст за използване. За най-малките бебета са подходящи единствено модели с бродерия, които нямат добавени малки части като копчета, пластмасови очи и т.н.

Плюшена играчка

Безопасни ли са плюшените играчки за бебето? 

За да бъде една плюшена играчка безопасна за бебето, тя трябва да отговаря на следните критерии:

 • Изработка от фин и къс плюш, който не събира прах, алергени или други замърсявания;
 • Съобразена с възрастта изработка - без малки, подвижни или остри части;
 • Максимална хипоалергичност на материалите, боите и допълващите емеленти;
 • Съответствие със стандарта за безопасност на механичните, химичните и електрическите свойства на играчката.

Встрани от производствените методи, поддържането на хигиената също е важно за гарантиране на безопасността. Плюшените играчки трябва редовно да се почистват според инструкциите на производителя, а съответните инструкции трябва да са коректно описани на етикета.

Независимо дали пазарувате в онлайн или физически магазини, съблюдавайте описанието и се придържайте към утвърдени марки като ZIZITO и Zi, Fisher Price, Tiny Love, GOT, Toi-Toys и др. 

играчка за бебе


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Методите за доставка на едро са гъвкави и съобразени с предпочитанията на нашите клиенти. Изпращаме пратки с куриерска фирма Спиди, оказваме съдействие при оформяне на товарителница с който и да е друг куриер и приемаме товарене на място от склада ни до гр. София. 

Какви са цените на едро?

Цените на едро в Зизито са предмет на двустранно споразумение и зависят от фактори като размер на поръчката и разплащателна схема. Стандартната отстъпка се простира в диапазона между 30% и 34%.

Има ли допълнителни отстъпки за продажби на едро?

Нашите редовни клиенти и клиентите, които реализират по-големи еднократно поръчки получават допълнително намаление като част от нашата бонус система. Така върху стандартното намаление от 30-34% могат да се калкулира между 1% и 3% допълнителна отстъпка. 

Защо да изберем Zizito?

Стремим се да предлагаме 100% безопасни продукти от надеждни марки, които идват на изключително достъпни цени както за бизнеса, така и за крайните потребители. Придържаме се към лоялни търговски практики, бърза и прозрачна комуникация и гъвкавост според нуждите на пазара и клиентите ни. 

Продуктът е добавен към желани продукти