Шишета, биберони и залъгалки на едро

Шишета, биберони и залъгалки на едро

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Вместимост
Виж още Виж по-малко
Материал
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 18 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 12 продуктa.

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Бебешките шишета, биберони и залъгалки са важна част от отглеждането на най-малките през първите месеци от живота им. Техните материали за изработка и специализираният им дизайн имат за цел да гарантират комфортно и безопасно хранене за бебета, които консумират изцедена кърма или разтворимо мляко за кърмачета. 

Изборът на надеждна марка ще ви гарантира не само дългосрочна употреба, но и редица здравословни предимства - редуциране на коликите, нулев прием на токсични вещества и правилна анатомична форма, която не влияе негативно върху захапката и устната кухина на бебето.

Шишета, биберони, залъгалки

Този избор е по-лесен отвсякога в онлайн магазина на Zizito.com - мястото, на което събираме най-добрите предложения за бебешки шишета, биберони, залъгалки и аксесоари за хранене на новородените и подрастващи бебета.

Продуктите, които ще откриете в категорията

В категорийната страница по-горе ще можете да сортирате и разгледате няколко типа продукти, а именно:

  • Бебешки шишета за хранене, изработени от безопасни материали и предлагани в различни размери и дизайни.
  • Силиконови биберони и накрайници за шишета с различен брой дупки и поток на течността спрямо възрастта на детето.
  • Бебешки залъгалки за упокояване на сукателния рефлекс, по-бързо заспиване и редуциране на епизодите на плач и безпокойство.

Шишета, биберони, залъгалки 

Наличните в магазина продукти гарантират възможно най-балансираното съотношение между цена и качество, което можете да откриете на пазара за бебешки и детски стоки на едро. Достатъчно е да регистрирате бизнеса си, да добавите желаните продукти в количката и да изберете най-удобният за Вас начин на доставка. 

За какво служат бебешките шишета, биберони и залъгалки?

Продуктите в тази категория имат две основни функции - хранене и успокояване на бебето. Те влизат в употреба във възрастовия диапазон между раждането и навършването на 12-18 месеца - или до момента, в който бебето започне да пие течности единствено от чаша със сламка или друг вид шише без силиконов биберон.

Шишета, биберони и залъгалки на едро

Бебешките залъгалки в Zizito.com предполагат максимално безопасна употреба от по-големи бебета. Техният ергономичен дизайн не пречи на правилната подредба на зъбите, а формата наподобява в максимална степен тази на зърното на гърдата, за да се запази правилната техника на засукване на по-малките кърмачета. 

Как да изберем правилните шишета, биберони и залъгалки за бебето?

Когато родителите избират продукти от тази категория, те трябва да следят за съвместимост със следните критерии:

  • Възраст и начин на хранене на бебето
  • Размер и материали за изработка на аксесоарите
  • Ергономичност, лесно почистване и нечупливост
  • Практичен дизайн и съвместимост с популярните бебешки стерилизатори
  • Предпочитан тип естетика и цветово оформление

Бебешки шишета, биберони и залъгалки

Когато говорим за търговците, изборът е един - възможно най-голямо разнообразие, базирано на възможно най-безкомпромисно отношение към качеството и гарантирания произход. В Zizito.com ще откриете всичко необходимо за отговорно посрещане на нуждите - на бизнеса, на родителите и на техните деца. 


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Ако разполагате със собствен транспорт, можете да натоварите поръчаните продукти на едро директно от нашия склад, разположен в непосредствена близост до гр. София. 

В случай, че предпочитате доставка с куриер, екипът ни може да изготви товарителница за доставка с куриерска фирма Спиди или да Ви съдейства при изготвянето на товарителница с който и да е друг доставчик в България

Какви са цените на едро?

Отстъпките за пазаруване на едро от Zizito.com са с от 30% до 34% по-ниски от стандартните пазарни цени, на които се продават артикулите на дребно. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Можете да се възползвате от допълнителна бонус система за големи еднократни поръчки или висока стойност на годишния оборот. Според диапазона на генерирания оборот, клиентите се възползват от 1-3% допълнителна отстъпка, начислена върху стандартното намаление от 30-34% за пазаруване на едро. 

Защо да изберем Zizito?

Зизито гарантира за произхода и качеството на своя каталог, като същевременно предлага на своите партньори отлични финансови условия, бързина, коректност и лоялни търговски взаимоотношения. 

Продуктът е добавен към желани продукти