Триколки на едро

Триколки на едро

Продукти на страница:

Всички филтри

Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
63 лв. 199 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Цвят
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 9 продуктa.

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Триколка REMO Zizito - жълт
XS S L XL

ZIZITO
Триколка REMO Zizito - жълт

3801016081864

Цена 109,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Триколка REMO Zizito - син
XS S L XL

ZIZITO
Триколка REMO Zizito - син

3801016081871

Цена 109,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Триколка REMO Zizito - червен
XS S L XL

ZIZITO
Триколка REMO Zizito - червен

3801016081857

Цена 109,99 лв.
Цена с ДДС

Между периода на класическата бебешка количка за новородено и периода на истинския детски велосипед, съществува една междинна фаза. В нея детето има нужда от повече свобода и възможност за движение по време на разходка, но все още не е достатъчно самостоятелно, така че да ходи продължително или да кара колело. 

Именно за този период съществува продукт, който съчетава в себе си всички предимства на удобната детска количка и безопасният малък велосипед. Това е така наречената комбинирана триколка за деца. 

Бебешки колички триколки комбинирани

Какво представляват комбинираните детски триколки?

Това е тип комбинирана количка-колело с удобна мека седалка, стабилен предпазен гриф и дръжка за родителски контрол. Тя може да се задвижва както чрез въртене на педалите от самото дете, така и механично, с бутане от страна на възрастния. 

За разлика от стандартните бебешки колички с кош за возене, които са създадени по-скоро за пасивно изживяване, триколките предлагат по-голяма свобода и активност по време на разходка. 

Триколката има три колела, комбиниращи по оптимален начин стабилността на обикновените детски колички и подвижността на детските велосипеди. В управлението на триколката, бебето е защитено от преобръщане и падане, но е стимулирано да изследва възможностите за управление и баланс. 

Какви са предимствата на триколките за бебета и деца?

Този тип комбинирана количка за подрастващи бебета и малки деца се отличава със следните уникални предимства:

  • Предполага повече физическа активност в сравнение с обикновена бебешка количка;
  • Премахва физическите ограничения на обемния кош за возене;
  • Комбинира в себе си различни степени на самостоятелност и начини на задвижване;
  • Покрива широк възрастов диапазон и различни етапи от развитието на детето;
  • Има стабилни летни гуми, които съчетават гладко возене с лекота и лесно управление.

Комбинирани бебешки триколки

Качествените комбинирани триколки имат редица аксесоари, подобряващи изживяването: от слънцезащитен сенник до сменяща се посока на возене и удобни кошове за съхранение на багаж. 

Кои са производителите и марките, на които можете да се доверите? 

В нашия онлайн магазин можете да откриете всички модели триколки на швейцарския бранд ZIZITO - бързо доказващ се лидер в пазара на механични детски стоки. Триколките на ZIZITO имат индивидуални сертификати за безопасност от лабораторията SGS, които гарантират за надеждността на конструкциите, механизмите и използваните материали.

Други марки, произвеждащи надеждни и безопасни детски триколки са например:

  • Phil Teds
  • ABC Design
  • Cangaroo
  • Lorelli
  • Kikkaboo и др. 

Подробна информация за всяка марка и модел в нашия онлайн магазин можете да откриете в описанията на продуктите, налични в продуктовата страница на всяка комбинирана триколка. 

Триколки за бебета и деца

Конструкция, цветова гама и дизайн на триколките в Zizito.com

В нашия каталог можете да се насладите на разнообразие от функционални и цветови дизайни, подходящи както за нуждите, така и за вкусовете на различни типове потребители. 

Това включва както универсални унисекс триколки, така и триколки за момичета или момчета, създадени в стилни и атрактивни цветови комбинации. Всички налични модели можете да разгледате по-горе, а новите наличност можете да следите в секция “Ново” в нашия уеб сайт. 


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Продуктите на едро могат да бъдат натоварени на място от нашия склад в близост до София, като за целта е нужен собствен транспорт от страна на купувача. 

Екипът ни може да организира доставка до адрес с помощта на куриерска фирма Спиди, както и да съдейства за организиране на доставка от Ваша страна с помощта на която и да е друга куриерска фирма, с която желаете да партнирате. 

Какви са цените на едро?

В онлайн магазина на Зизито България можете да поръчате детски триколки на едро на цени между 30% и 34% по-ниски от препоръчителната цена на дребно. Точният размер на отстъпката се изчислява според бързината на разплащането. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

В допълнение към стандартната отстъпка от 30-34%, нашите клиенти могат да се възползват от 1-3% допълнително намаление, изчислено на база годишния оборот, натрупан в поръчки от нашата компания. 

Кои са най-предпочитаните триколки?

Както търговците, така и крайните потребители предпочитат най-вече моделите с индивидуален сертификат за безопасност, гарантиращ сигурността на децата. В допълнение, особено търсени са триколките с бързо и лесно премахване на дръжката за родителски контрол и добавените допълнителни функции за управление. 

Защо да изберем Zizito?

Партньорството със Зизито Ви гарантира високо качество на продуктите, коректни търговски практики, изгодни финансови условия, прозрачност и лоялност. Нашите дългосрочни клиенти се възползват от бонусна система за допълнителни отстъпки, а нашите нови партньори - от лесна комуникация и най-висок стандарт на обслужване на поръчките. 

Продуктът е добавен към желани продукти