Боја: Бела
Пол: Девојче
Возраст:
Материјал: MDF
Тип: Кошеви

Боја: Бело

Пол: Девојче

Возраст: +1 година

Материјал: MDF

Тип: Креветче

Дозволена тежина на детето: 15 kg

Големина на табла: 102 x 120 x 65,5 cm

Големина на душек: 120 x 60 cm

Вклучен душек: Не

Вградени фиоки: Не

Нето тежина: 30 кг

Тежина на испорака: 33 kg

Број на картони во палетата: 10

Земја на потекло: Шпанија

Производител: Главниот производител на специфичниот производ е Storline, додека Zizito Швајцарија е голем извозник низ цела Европа. Од друга страна, Зизито БГ е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Компанијата, лоцирана во Мадрид, Шпанија, е основана во 1969 година со цел да дизајнира, произведува и дистрибуира предмети за домаќинството.

Од 1980-тите, голем дел од нивниот каталог е посветен исклучиво на производи што се тематски изработени со појава на светски познати супер херои под лиценца. Оттогаш, препознатливата компанија има јасен меѓународен повик што го испраќа на врвот, присутен во повеќе од 100 земји на целиот 5 континент.

Дополнителни информации: Најбезбедната поставка за спиење на вашето бебе е креветче. Се разбира, прво мора да проверите дали ги исполнува сите стандардни и безбедносни барања . Специфичниот производ е совршен за оваа задача. Тоа е исклучително практично и е исто така наредено со Мини Маус.

Боја
Бела
Пол
Девојче
Возраст
Материјал
MDF
Тип
Кошеви

Опис

Боја: Бело

Пол: Девојче

Возраст: +1 година

Материјал: MDF

Тип: Креветче

Дозволена тежина на детето: 15 kg

Големина на табла: 102 x 120 x 65,5 cm

Големина на душек: 120 x 60 cm

Вклучен душек: Не

Вградени фиоки: Не

Нето тежина: 30 кг

Тежина на испорака: 33 kg

Број на картони во палетата: 10

Земја на потекло: Шпанија

Производител: Главниот производител на специфичниот производ е Storline, додека Zizito Швајцарија е голем извозник низ цела Европа. Од друга страна, Зизито БГ е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Компанијата, лоцирана во Мадрид, Шпанија, е основана во 1969 година со цел да дизајнира, произведува и дистрибуира предмети за домаќинството.

Од 1980-тите, голем дел од нивниот каталог е посветен исклучиво на производи што се тематски изработени со појава на светски познати супер херои под лиценца. Оттогаш, препознатливата компанија има јасен меѓународен повик што го испраќа на врвот, присутен во повеќе од 100 земји на целиот 5 континент.

Дополнителни информации: Најбезбедната поставка за спиење на вашето бебе е креветче. Се разбира, прво мора да проверите дали ги исполнува сите стандардни и безбедносни барања . Специфичниот производ е совршен за оваа задача. Тоа е исклучително практично и е исто така наредено со Мини Маус.

Детали за производот

Боја
Бела
Пол
Девојче
Возраст
Материјал
MDF
Тип
Кошеви

Производот е додаден во списокот со желби