Перки со големина 38-40, црна

6941057413228
Достапно
Малопродажна цена со ДДВ
2-3 работни дни
Каде да купите на мало? Каде да купите на мало? Каде да купите на мало?

Боја: Црна
Пол: Унисекс
Возраст: 13+ години
Материјал: PVC

Црни перки

Големина М број 38 - 40.

Перките може да се користат и во базенот и во морето.

Силниот полимер е идеален за силни и моќни замавнувачки движења на нозете, што ги прави перките соодветни за почетници и искусни пливачи.

Нивната форма дава мал отпор, но ја задржува целата ваша сила.

Перките ги продолжуваат стапалото и нозете на детето, што го прави ударот поефикасен.

Перките помагаат да се зголеми флексибилноста на нозете. Покрај тоа, тие ја зголемуваат силата, цврстината и издржливоста на нозете.

Боја
Црна
Пол
Унисекс
Возраст
13+ години
Материјал
PVC

Опис

Црни перки

Големина М број 38 - 40.

Перките може да се користат и во базенот и во морето.

Силниот полимер е идеален за силни и моќни замавнувачки движења на нозете, што ги прави перките соодветни за почетници и искусни пливачи.

Нивната форма дава мал отпор, но ја задржува целата ваша сила.

Перките ги продолжуваат стапалото и нозете на детето, што го прави ударот поефикасен.

Перките помагаат да се зголеми флексибилноста на нозете. Покрај тоа, тие ја зголемуваат силата, цврстината и издржливоста на нозете.

Детали за производот

Боја
Црна
Пол
Унисекс
Возраст
13+ години
Материјал
PVC

Производот е додаден во списокот со желби