Природна еколошка паста за заби чувствителна, 75 ml

856922005353
Достапно
Малопродажна цена со ДДВ
2-3 работни дни
Каде да купите на мало? Каде да купите на мало? Каде да купите на мало?

Пол: Унисекс
Состав:
Ефект:
Не содржи:
Складирање:
Пакување:
Придобивки: 79

Природна чувствителна еколошка паста за заби и непца. Еко-сертифицирана формула со природни и минерални состојки. Чисти, освежува, го зајакнува емајлот, штити од плаки, забен камен и кариес. Со минимална препорачана количина на флуор за здрави заби. Се препорачува за луѓе со астма и алергии. Деца под 6 години треба да користат мала количина паста за заби и да ги мијат забите под надзор за да избегнат голтање. Ако земате флуор од дополнителни извори, однапред консултирајте се со лекар. Исклучете ја славината за вода додека ги миете забите за да заштедите вода. ТРИ-БИО ОД ГРЧКИ - ""ТРЕИС БИОС"" - ТРИ ЖИВОТИ: 1. Живот на животната средина - не само биоразградлив, туку и еколошки 2. Живот на површини - агресивен за нечистотија, но нежен на површини 3. Животот на луѓето - безбеден и здрав за употреба ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТРИ-БИО ПРОИЗВОДИ? * Тие не содржат опасни хемикалии, но се подеднакво ефикасни како и добро познатите тешки хемикалии * Професионален квалитет по пристапни цени * Безбедни се за употреба без нараквици * Безбеден за сите површини, дури и најделикатните * Концентриран и економичен * Еколошки, препорачливо за луѓе со чувствителна кожа, алергии и астма * Уникатни формулации кои содржат вистински пробиотици * Исчистете и дезинфицирајте на микроскопско ниво, природно и безбедно * Агресивно за нечистотија, но нежно за кожата и околината * Најширокиот спектар на детергенти, од алишта и садови до уникатни специјализирани средства за чистење

Пол
Унисекс
Состав
Ефект
Не содржи
Складирање
Пакување
Придобивки
79

Опис

Природна чувствителна еколошка паста за заби и непца. Еко-сертифицирана формула со природни и минерални состојки. Чисти, освежува, го зајакнува емајлот, штити од плаки, забен камен и кариес. Со минимална препорачана количина на флуор за здрави заби. Се препорачува за луѓе со астма и алергии. Деца под 6 години треба да користат мала количина паста за заби и да ги мијат забите под надзор за да избегнат голтање. Ако земате флуор од дополнителни извори, однапред консултирајте се со лекар. Исклучете ја славината за вода додека ги миете забите за да заштедите вода. ТРИ-БИО ОД ГРЧКИ - ""ТРЕИС БИОС"" - ТРИ ЖИВОТИ: 1. Живот на животната средина - не само биоразградлив, туку и еколошки 2. Живот на површини - агресивен за нечистотија, но нежен на површини 3. Животот на луѓето - безбеден и здрав за употреба ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТРИ-БИО ПРОИЗВОДИ? * Тие не содржат опасни хемикалии, но се подеднакво ефикасни како и добро познатите тешки хемикалии * Професионален квалитет по пристапни цени * Безбедни се за употреба без нараквици * Безбеден за сите површини, дури и најделикатните * Концентриран и економичен * Еколошки, препорачливо за луѓе со чувствителна кожа, алергии и астма * Уникатни формулации кои содржат вистински пробиотици * Исчистете и дезинфицирајте на микроскопско ниво, природно и безбедно * Агресивно за нечистотија, но нежно за кожата и околината * Најширокиот спектар на детергенти, од алишта и садови до уникатни специјализирани средства за чистење

Детали за производот

Пол
Унисекс
Состав
Ефект
Не содржи
Складирање
Пакување
Придобивки
79

Производот е додаден во списокот со желби