Сет за хранење за деца од 6 парчиња, со отпечаток на автомобили

8412497187997
Нема на залиха

Боја: Сина
Пол: Момче
Возраст: 3+ години
Материјал: Полипропилен
Земја на потекло:
Тип: Чаши и шишиња
Чинии, чинии и прибор

Практичен сет за јадење кој се состои од чинија, чинија, чаша, шише и прибор за јадење.

Сетот му овозможува на детето да јаде самостојно додека се забавува со сликите на омилените ликови од Cars.

Нераскинливиот полипропиленски материјал обезбедува сигурност при употреба.

Не содржи BPA.

Боја
Сина
Пол
Момче
Возраст
3+ години
Материјал
Полипропилен
Земја на потекло
Тип
Чаши и шишиња
Чинии, чинии и прибор

Опис

Практичен сет за јадење кој се состои од чинија, чинија, чаша, шише и прибор за јадење.

Сетот му овозможува на детето да јаде самостојно додека се забавува со сликите на омилените ликови од Cars.

Нераскинливиот полипропиленски материјал обезбедува сигурност при употреба.

Не содржи BPA.

Детали за производот

Боја
Сина
Пол
Момче
Возраст
3+ години
Материјал
Полипропилен
Земја на потекло
Тип
Чаши и шишиња
Чинии, чинии и прибор

Производот е додаден во списокот со желби