Спортско шише со слика PAW PATROL за девојчиња

8412497867325
Достапно
Малопродажна цена со ДДВ
2-3 работни дни
Каде да купите на мало? Каде да купите на мало? Каде да купите на мало?

Боја: Разнобојни
Пол: Девојче
Возраст: 3+ години
Материјал: Полипропилен / полиетилен
Тип: Чаши и шишиња

p> Боја: Повеќебојни

Пол: Девојче

Возраст: +3 години

Материјал: Полипропилен / полиетилен

Капацитет: 400 ml

Безбедно за миење садови: Да

Не содржи: Bisphenol A (BPA)

Број на картони во палета: 43

Земја на потекло: Шпанија

Производител: главниот производител на специфичниот производ е Storline, додека Зизито Швајцарија е голем извозник низ цела Европа и Зизито БГ е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Компанијата, лоцирана во Мадрид, Шпанија, е основана во 1969 година со цел да дизајнира, произведува и дистрибуира предмети за домаќинството.

Од 1980-тите, голем дел од каталогот на Сторлајн е посветен исклучиво на производи украсени со светски познати карактери, произведени под лиценца. Оттогаш, препознатливата компанија има јасен меѓународен повик што ги натера да бидат присутни во повеќе од 100 земји на 5 континенти.

Дополнителни информации: Спортско шише за повеќекратна употреба е совршено за вашето дете. Преку него, таа ќе може удобно да пие, благодарение на неговиот ергономски облик и големина. Покрај тоа, производот има капа тоа е отпорно на истури. Дизајнот е привлечен и ќе им се допадне на секоја девојче која е обожавател на анимациската серија Paw Patrol Girls.

Боја
Разнобојни
Пол
Девојче
Возраст
3+ години
Материјал
Полипропилен / полиетилен
Тип
Чаши и шишиња

Опис

p> Боја: Повеќебојни

Пол: Девојче

Возраст: +3 години

Материјал: Полипропилен / полиетилен

Капацитет: 400 ml

Безбедно за миење садови: Да

Не содржи: Bisphenol A (BPA)

Број на картони во палета: 43

Земја на потекло: Шпанија

Производител: главниот производител на специфичниот производ е Storline, додека Зизито Швајцарија е голем извозник низ цела Европа и Зизито БГ е нивниот официјален дистрибутер и веледрогерија за Бугарија. Компанијата, лоцирана во Мадрид, Шпанија, е основана во 1969 година со цел да дизајнира, произведува и дистрибуира предмети за домаќинството.

Од 1980-тите, голем дел од каталогот на Сторлајн е посветен исклучиво на производи украсени со светски познати карактери, произведени под лиценца. Оттогаш, препознатливата компанија има јасен меѓународен повик што ги натера да бидат присутни во повеќе од 100 земји на 5 континенти.

Дополнителни информации: Спортско шише за повеќекратна употреба е совршено за вашето дете. Преку него, таа ќе може удобно да пие, благодарение на неговиот ергономски облик и големина. Покрај тоа, производот има капа тоа е отпорно на истури. Дизајнот е привлечен и ќе им се допадне на секоја девојче која е обожавател на анимациската серија Paw Patrol Girls.

Детали за производот

Боја
Разнобојни
Пол
Девојче
Возраст
3+ години
Материјал
Полипропилен / полиетилен
Тип
Чаши и шишиња

Производот е додаден во списокот со желби