Вода пиштол - 41 см

8586003488622
Нема на залиха

Боја: Црвена

Малопродажна цена со ДДВ
Каде да купите на мало? Каде да купите на мало? Каде да купите на мало?

Боја: Разнобојни
Пол: Момче
Возраст: 4+ години
Материјал: Пластика
Големина на производот:
Љубезен: Water guns

Возраст: 4+ години
Сезона: Лето
Пол: Унисекс
Големина: 41 x 22 см
Тежина на производот: 0,625 кг
Материјал: Пластика
Предности: Ги охрабрува децата да играат на отворено.
Земја на потекло: НР Кина

Дополнителни карактеристики: Идеално за сончање во жешките летни денови. Тоа ќе донесе свежина во играта на детето. Зачувајте го спрејот за вода и исчистете ја водата. Со водено оружје, можете да играте игри и да се забавувате!

Боја
Разнобојни
Пол
Момче
Возраст
4+ години
Материјал
Пластика
Големина на производот
Љубезен
Water guns

Опис

Возраст: 4+ години
Сезона: Лето
Пол: Унисекс
Големина: 41 x 22 см
Тежина на производот: 0,625 кг
Материјал: Пластика
Предности: Ги охрабрува децата да играат на отворено.
Земја на потекло: НР Кина

Дополнителни карактеристики: Идеално за сончање во жешките летни денови. Тоа ќе донесе свежина во играта на детето. Зачувајте го спрејот за вода и исчистете ја водата. Со водено оружје, можете да играте игри и да се забавувате!

Детали за производот

Боја
Разнобојни
Пол
Момче
Возраст
4+ години
Материјал
Пластика
Големина на производот
Љубезен
Water guns

Производот е додаден во списокот со желби