Стая бебе

Стая бебе

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
4 лв. 460 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Вид
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 20 продуктa.

Показани са 1-20 от общо 20 артикул(а)
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Бебешко креватче, Minnie Mouse
XS S L XL

Mini Mouse
Бебешко креватче, Minnie Mouse

8412497002320

Цена 459,99 лв.
Цена с ДДС

Обзавеждането на бебешка стая е колкото приятна и вълнуваща, толкова и отговорна задача за новите родители. 

В най-добрия случай, крайният резултат трябва да бъде както естетически издържан, така и функционален, безопасен и практичен - за да може детето да расте в пригодена за целта среда, а родителите да се радват на удобство и добре организиран дом.

Разбира се, основното необходимо за целта е подборът на качествени мебели за обзавеждане на стаята. Точно това включват нашите предложения на едро в онлайн магазина на Zizito, както и на дребно в търговската мрежа на нашите партньори. 

От каква възраст детето може да спи в самостоятелна стая?

Препоръките на Американската педиатрична асоциация са бебето да споделя стая с родителите си през първите 6 до 12 месеца след раждането. В този период, най-добрата алтернатива е бебето да спи в собствена бебешка кошара, разположена в непосредствена близост до леглото на родителите.

Обзавеждане за бебешка стая

Макар и в общия случай тези препоръки да съвпадат с родителските разбирания, съществуват и други прочити на отделянето на бебето в собствена стая. Някои деца спят сами още от първите месеци след раждането, докато други остават в стаята на родителите до градинска или дори училищна възраст. 

Независимо, обаче, къде спи детето през нощта, обособяването на отделна детска стая е по-скоро желателно с цел удобство, функционалност и възпитаване на самостоятелност през различните етапи от детското развитие. 

Как да планирате и организирате бебешката стая?

Някои полезни общи съвети за планирането на бебешката стая са:

 1. Преди всичко за детската стая е важно да прецените какви мебели ще са ви необходими, в зависимост от възрастта на детето и размера на помещението.
 2. Отделете време да помислите за правилното разположение на мебелите, така че в стаята да остане достатъчно свободно място за игра.
 3. При разпределението на безопасна бебешка стая е желателно да поставите креватчето далеч от прозорци, отоплителни уреди и електрически контакти. 
 4. Обърнете специално внимание на пода, тъй като децата най-често играят на земята и за целта е добре да предвидите поставяне на мек и топъл килим. 
 5. Задължително предвидете достатъчно място за съхранение на дрехи, играчки и аксесоари - ще се учудите какви количества вещи може да акумулира дома ви. 

Не на последно място - обмислете концепцията на интериорния дизайн предварително и се водете по нея, когато пазарувате. Ако действате “на парче” можете да финиширате с не особено естетичен краен резултат. 

Най-разумното решение е да закупите всички мебели от едно място, за да се възползвате от евентуална безплатна доставка и да сте сигурни, че отделните части ще си подхождат добре стилово и цветово.

Мебели за бебешка стая

Задължителни мебели и елементи за бебешката стая

В бебешката стая е задължително да има елементи като:

 • Безопасна кошара за спане с бебешки матрак
 • Гардероб или скрин за дрехи
 • Маса или подложка за повиване
 • Подходящи осветителни тела

В стаята на по-голямото дете кошарата се замества с легло, а масата за повиване вече е излишна. 

За сметка на това, тогава се добавят елементи като:

 • Детско нощно шкафче
 • Скрин за съхранение на играчки
 • Детска маса или бюро с подходящ стол
 • Различни по дизайн и размер етажерки
 • Детски библиотеки
 • Настолни лампи и др.

Разбира се, след големите мебели следват и малките детайли, като :

 • дръжки за мебели 
 • завеси 
 • текстил 
 • декорации и т.н.

Стая за бебе
Често задавани въпроси

Какви мебели за бебешката стая са най-предпочитани?

Освен на бебешките кошари за сън, родителите традиционно обръщат най-сериозно внимание на избора на големи мебели за съхранение - шкафове, гардероби, скринове и ракли. 

Как доставяте продуктите си на едро?

При покупка на мебели на едро, клиентите могат да натоварят подготвената пратка със собствен транспорт, директно от склада на Зизито в непосредствена близост до град София. Възможно е също изпращане с куриер, като при работа с куриерска фирма Спиди товарителницата може да бъде изготвена от нашия екип.

Какви са цените на едро?

Цените на нашите бебешки и детски стоки на едро се предлагат с отстъпка в диапазон 30-34%, приложена към препоръчаната крайна цена за продажба на дребно. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Освен стандартната отстъпка от 30-34%, можете да се възползвате от бонус система за начисляване на 1-3% допълнително намаление, изчислено на база размер на поръчката или размер на генерирания годишен оборот. 

Защо да изберем Zizito?

В нашата работа водещ приоритет са качеството и безопасността на всички продукти - за да могат търговците да се радват на добра репутация, а крайните потребители - на сигурността, която заслужават. 

В комбинация с изгодните цени и лоялните търговски практики, това превръща Зизито в широко предпочитан доставчик на едро за много от големите български търговци. 

Продуктът е добавен към желани продукти