Столчета за кола на едро

Столчета за кола на едро

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
4 лв. 500 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Цвят
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 22 продуктa.

Показани са 1-20 от общо 22 артикул(а)
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Табела Бебе в колата ZIZITO
XS S L XL

ZIZITO
Табела Бебе в колата ZIZITO

3801016026179

Цена 4,99 лв.
Цена с ДДС

Столчето за кола е един от малкото аксесоари за бебета и малки деца, който е задължителен за закупуване и за употреба по силата на закона. 

Според българския Закон за движението по пътищата, използването на система за обезопасяване в колата е задължително за деца от първия ден на живота им до достигане на височина от 150 см и тегло от 36 кг.

Или иначе казано - макар и да се различават по много показатели, столчетата за кола си приличат по едно - те влизат в списъка за пазаруване на всеки родител, планиращ да транспортира детето си в автомобила. 

Столчета за кола

За какво служат бебешките и детски столчета за кола?

Разбира се, закупуването на столче за кола има много по-сериозно значение от спазването на буквата на закона. Използването на детски стол, произведен и тестван според одобрените регулации, може да предпази детето от сериозно нараняване и смърт в случай на пътнотранспортното произшествие.

Надеждният стол за кола фиксира позицията на тялото с подходящи за възрастта обезопасителни елементи - предпазни колани, шийни предпазители и прикрепващи елементи - които доказано намаляват потенциалната опасност при сблъсък. 

За целта е важно столчето да е подбрано според възрастта на бебето, да е монтирано според инструкциите на производителя и да се използва по начина, описан в ръководството за употреба. 

От кога се използват столчета за кола?

Използването на столче за кола е абсолютно задължително от първото возене на детето в автомобил - често в самия ден на изписването. То обхваща цялата възраст от раждането до достигане на височина от 150 см и тегло от 36 кг.

За деца с тегло до 10 кг са подходящи специалните кошчета за кола за новородени, които имат ергономична позиция и дизайн, съобразен с физическите специфики на най-малките. 

Кош за кола за новородено

С промяната на височината и теглото, столчето може да се замени с по-подходящ модел от друга група. 

Как да изберем подходящо детско столче за кола?

Можете да се ръководите от следните критерии.

Възраст и килограми на детето

При избора на столче за кола за детето, основна роля играят неговата възраст, телосложение и колиграми. 

Можем да говорим за пет различни групи обезопасяващи системи, които са:

  • Група 0 – за новородени бебета под 10 кг (около 9 месеца)
  • Група 0+ – за новородени и подрастващи бебета под 13 кг (около 15 месеца)
  • Група I – за бебета и малки деца между 9 и 18 кг (до около 3 г.)
  • Група II – за малки деца между 15 и 25 кг (от 3 до около 7 г.)
  • Група III – за по-големи деца 22 и 36 кг (от 6 до около 12 г.)

Столче за кола

Тип на обезопасяващата система

Видът на столчето може да спада към пълния или непълния клас обезопасяване. 

Пълен клас обезопасяваща система е столче с Isofix - с цялостно стабилно монтиране върху конструкцията на автомобила.

Непълният обезопасителен клас представлява детска седалка за возене, която се монтира на задната или предната седалка за кола, с помощта на коланите на автомобила. 

И двата типа столчета са допустими за употреба, като изборът трябва да зависи най-вече от това дали автомобилът ви позволява монтиране на обезопасителна система от пълен клас. 

Сертифицирана безопасност

Детското столче за кола е последният продукт, с който следва да правите компромиси. Препоръчително е да се спрете на модел, проектиран от надежден производител и показал отлични резултати на стрес тестове в лабораторна среда.

Индикация за това могат да бъдат покритите мевдународни стандарти, индивидуалните сертификати за безопасност и авторитета на марката-производител. 

Бустерна седалка за автомобил

Популярни производители, съчетаващи безопасност и функционалност

При нас ще откриете пълната гама от бебешки и детски столчета за кола, произведена от швейцарския бранд ZIZITO - лидер в производството на бебешки стоки с доказана и сертифицирана безопасност. Марката съчетава най-висок стандарт на качество с достъпна цена за търговците и крайните потребители, с което бързо печели симпатиите на родителите по целия свят.

В по-високия ценови клас ще откриете и други надеждни предложения от марки като Maxi Cosi, Britax Römer, Cybex, GB, Babyauto и др. 


Често задавани въпроси

Кои марки столчета за кола са най-предпочитани?

С доверието на родителите се ползват доказани марки, предлагащи сертифицирани столчета за кола като ZIZITO, Maxi Cosi, Britax Römer, Cybex, GB, Babyauto и др. 

Какви видове столчета за кола са най-купувани?

Традиционно най-купувани са столчета, които могат да растат заедно с бебето и да покриват възможно най-голям възрастов диапазон с една единствена покупка. След задължителните кошчета за новородени, това са столчетата от група Група I – за бебета и малки деца между 9 и 18 кг (до около 3 г).

Как доставяте продуктите си на едро?

Продуктите на едро, закупени от Zizito.com могат да бъдат натоварени на място със собствен транспорт или да бъдат доставени с избрана куриерска фирма. Складът ни се намира на няколко километра от София, а куриерската фирма, с която можем да изготвим товарителницата вместо Вас е Спиди.

Какви са цените на едро?

Нашите цени на едро са с 30-34% по-ниски от пазарните цени на дребно, а точният размер на отстъпката се определя според броя на вноските по плащането на поръчаните артикули. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Можете да се възползвате от нашата бонус система за допълнителни намаления от 1% до 3%, добавени към стандартната отстъпка от 30-34% за пазаруване на едро. Допълнителният бонус се начислява индивидуално според размера на генерирания оборот. 

Защо да изберем Zizito за пазаруване на едро?

Като производител на бебешки и детски стоки, ZIZITO се отличава със съчетание между сертифицирана безопасност и достъпна цена. Като търговски представител на марката, Zizito.com гарантира отлични ценови оферти, безупречна корпоративна култура, лоялност и гъвкавост към нуждите на търговците. 

Продуктът е добавен към желани продукти