Аксесоари за велосипеди

Аксесоари за велосипеди

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Марки
Виж още Виж по-малко
Цвят
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 13 продуктa.

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Каска, размер М, черна
XS S L XL

ZIZITO
Каска, размер М, черна

3801016031067

Цена 63,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Каска, размер L, черна
XS S L XL

ZIZITO
Каска, размер L, черна

3801016031074

Цена 63,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Детски каски
XS S L XL

Amaya
Детски каски

8421941926099 8421941926099

Цена 29,99 лв.
Цена с ДДС

Използването на правилните вело аксесоари е основна част от безопасното и пълноценно изживяване на вашето дете в периода на използване на велосипеда. 

Те не само предпазват колоездача от травми и наранявания, но дават много повече свобода и сигурност, поддържат колелото добре обезопасено и научават децата на навици за отговорност - както към собственото здраве, така и към съхранението на вещите и играчките. 

Какви видове продукти спадат към категорията “Аксесоари за велосипед” на нашия онлайн магазин и защо са задължителни за използване: резюмираме най-важната информация в следващите редове. 

Какви са видовете аксесоари за велосипеди?

Можем да разделим аксесоарите за велосипеди на две основни категории, а именно - предпазни средства за колоездача и механични устройства за сигурност и поддържа на колелото

В това своеобразно меню ще откриете следните видове продукти:

  • Каски с различен дизайн и размер
  • Протектори за колене, лакти и китки
  • Катинари за обезопасяване на велосипеда
  • Помпи за велосипедни гуми
  • Инструменти за монтаж и демонтаж на компоненти
  • Допълнителни вело светлини и звукови сигнализатори
  • Резервни ръкохватки, седалки и калници
  • Украси за спици, спортни бутилки и др. 

Изборът на продукт зависи от нуждите на този, който го използва. Моля, имайте предвид, че предпазните средства са задължителни за безопасността на детето, а механичните аксесоари са пожелателни за отличното състояние на велосипеда. 

Кои са производителите, на които можете да се доверите?

Надеждната марка и коректният търговец за добавен гарант за качеството на всяка стока, а вело аксесоарите не са изключение. Вкаталога на Zizito.com ще откриете единствено продукти с доказано качество, произведени в съответствие с най-строгите регулации - както в страната на произход, така и според местното и общоевропейското законодателство. 

Сред нашите дългосрочни партньори ще откриете името не само на ZIZITO Швейцария, но и на редица любими брандове като Amaya, Toi-Toys, Dino Bikes и др. Други марки, на които можете да се доверите включват The Hornit, Bikesport, Byox, Globber и др. 

Защо са ни нужни аксесоари за велосипеди? 

Обезопасяващите средства за детето са сигурен начин да избегнете неприятни травми в случай на падане или сблъсък. Те могат да предотвратят както леки драскотини и повърхностни рани, така и много по-сериозни травми като навяхвания, фрактури и мозъчни сътресения.

Допълнителните аксесоари за велосипеда, от своя страна, спомагат за правилната поддръжка и персонализацията на колелото. Функцията им може да бъде функционална, обезопасяваща, или просто естетическа, в зависимост от нуждите и потребностите ви. 

Пазарувайте лесно и удобно от Zizito.com

Как да се запознаете с ползите и начина на употреба на аксесоарите, предлагани в нашия каталог, преди да ги добавите в общата бизнес количка? Достатъчно е да кликнете върху бутона “Покажи повече”, който отваря пълното техническо описания на всеки продукт. 

На индивидуалните страници ще видите също така информация за препоръчителната цена на дребно, а при всички възникнали въпроси, можете да се свържете с нашия екип на указание в сайта контакти. 


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Поръчаните продукти можете да вземете на място от нашия склад до София, както и да получите с която и да е куриерска фирма. Доставките с куриерска фирма Спиди се организират от нашия екип, докато доставките с всички останали куриерски фирми се организират от страна на купувача. 

Какви са цените за аксесоари за велосипеди на едро?

В Zizito.com можете да закупите аксесоари за велосипеди на цени от 30% до 34% по-ниски от препоръчителната цена за продажба на дребно. Размерът на отстъпката расте правопропорционално на скоростта на плащането от страна на клиента. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Освен стандартната отстъпка от 30% - 34%, нашите клиенти могат да се възползват от специална бонус система за отстъпки, калкулирани на база размер на годишния оборот. Допълнителната отстъпка е достъпна както за еднократни поръчки на по-висока стойности, така и за повече на брой поръчки на по-ниска стойност. 

Защо да изберем Zizito?

Екипът ни познава в детайл нуждите както на бизнеса, така и на потребителите - справедливи финансови условия, коректност, лоялност, гъвкавост и безкомпромисно качество.

Стремим се да се придържаме към най-високите стандарти и да спазваме най-добрите практики в нишата на детските стоки - както по отношение на корпоративното сътрудничество, така и по отношение на качеството на продуктите, доставяни на едро от компанията. 

Продуктът е добавен към желани продукти