Плажни и летни артикули

Плажни и летни артикули

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 139 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 139 продуктa.

Показани са 1-20 от общо 139 артикул(а)
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Волейболна топка 9"
XS S L XL

GOT
Волейболна топка 9"

3801016028104

Цена 7,99 лв.
Цена с ДДС

За родителите, мечтаната почивка на морския бряг включва удобен шезлонг, студен коктейл, хубава книга, морски бриз, тишина и спокойствие. За добро или лошо, децата имат съвсем друга концепция за велико морско приключение, и тя няма абсолютно нищо общо с тишината и спокойствието. 

Вместо това, в техните планове влизат кралства от пясък, часове наред плуване във водата, изследване на флората и фауната, волейбол и няколко килограма сладолед. 

И ако сладоледът можете да закупите само на място, то с всички останали играчки за море можете да се сдобиете предварително - за да може почивката да бъде еднакво пълноценна за всички. 

Играчки за море

Видове играчки за море

В онлайн каталога на Zizito можете да откриете разнообразие от детски играчки за плаж и водни приключения. 

Сред тях са например:

  • Играчки за пясък: кофички, лопатки, гребла, формички, камиончета, лейки, мелници, игрални центрове и др.
  • Надуваемите играчки за плаж и плуване: дюшеци, пояси, ръкавели, дъски за плуване и др.
  • Аксесоари за гмуркане: водни очила, шнорхели, плавници, маски и др.
  • Плажни топки: леки надуваеми топки, топки за волейбол и др.
  • Детски водни оръжия: пистолети, помпи, бластери, пушки и др.
  • Басейни за плаж: надуваеми и обикновени, с различна форма, дълбочина и диаметър. 

Разбира се, тези опции не се изключват взаимно, а напротив - допълват се, така че детето да може да се забавлява както на плажа, така и във водата. 

играчка воден пистолет

От какви материали са произведени?

Детските играчки и аксесоари за море могат да бъдат изработени от различни материали в зависимост от категорията, в която попадат.

Най-често използваният материал за пясъчните комплекти е пластмасата; за надуваемите играчки и животни - винилът; за топките и аксесоарите за плуване - комбинацията от PVC, гума и силикон и т.н. 

В каталога на Zizito ще откриете единствено 100% качествени и безопасни играчки за море, които гарантират едновременно забавлението и пълната безопасност на децата. 

За каква възраст са подходящи играчките за море?

Детските играчки за море са подходящи за всяка една възраст, в която детето е извън бебешката количка и има относително добра координация на движенията. 

За най-малките от 9 до 12 месеца са подходящи малките кофички и лопатки за игра с водата, докато за подрастващите над годинка могат спокойно да се използват всички комплекти за пясък.

Между втората и третата година могат успешно да се използват плажните топки за деца, малките детски басейни и надуваеми играчки за плаж. Надуваемите играчки за вода винаги трябва да се използват под надзора на родител, а водните оръжия за стреляне обикновено се препоръчват за деца над 3 години. 

Някои модели надуваеми дюшеци и аксесоари остават подходящи без оглед на възрастта, като могат да се използват включително от тийнейджъри и родители. 

надуваем дюшек за басейн


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Поръчките на едро можете да получите с помощта на лицензирана куриерска фирма или чрез товарене със собствен транспорт - на място от склада на Zizito, в непосредствена близост до град София. 

Какви са цените на едро?

Стандартната отстъпка за пазаруване на едро в Zizito варира в диапазона между 30% и 34%. Точният размер на намалението се изчислява индивидуално за всеки клиент според размер на поръчката и избраната разплащателна схема. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Клиентите ни могат да получат до 3% допълнителна отстъпка, която се начислява към стандартното намаление от 30-34%. Тази допълнителна отстъпка е част от нашата бонус система за големи поръчки и висока стойност на годишния оборот при дългосрочни корпоративни партньорства. 

Защо да изберем Zizito за пазаруване на едро?

Бизнес партньорството със Zizito ще ви гарантира :

  • отлични ценови условия 
  • бърза и открита комуникация 
  • гъвкавост и спазване на всички добри търговски практики

За да осигурим удовлетворението на крайните ви клиенти, ние поддържаме каталог, в който качеството, безопасността и атрактивния външен вид неизменно идват ръка за ръка - без изключение и без компромис. 

Продуктът е добавен към желани продукти