Шезлонги и люлки

Шезлонги и люлки

Продукти на страница:
Избери подкатегория
Филтриране по

Всички филтри

Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
209 лв. 330 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 5 продуктa.

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

През първите месеци след раждането на бебето, родителите често срещат практически затруднения да съчетаят нормалния ритъм на живот с постоянните грижи за новороденото. 

По силата на тази логика, бебешките люлки и шезлонги са най-вече улеснение за родителите, които искат бебето им да се чувства спокойно и да бъде в безопасност - в една стая с тях - докато те получат лукса на свободните за 10 минути ръце.

Разбира се, за целта се разработват различни модели люлки и шезлонги, които съчетават комфорт, сигурност и забавление за най-малките. Точно комбинацията от тези качества ще откриете и във всеки един продукт в онлайн каталога на Zizito. 

Какво представляват бебешките шезлонги и люлки?

Люлките и шезлонгите са детски играчки за почивка и игра, проектирани специално за нуждите на най-деликатна бебешка възраст. 

Стандартната бебешка люлка се задвижва от електрически механизъм, който позволява изцяло автоматично люлеене без участието на родител. 

Стандартният бебешки шезлонг, от своя страна, наподобява по-скоро малък люлеещ се стол. Той няма електрически механизми и се задвижва механично - чрез люлеене с ръка от родителя.

На съвременния пазар, марки като Fisher Price, Kikkaboo, Cam, Chipolino и Lorelli предлагат и хибридни модели 2 в 1, които съчетават в себе си функцията на шезлонг и люлка. Те имат опция за смяна на задвижването според нуждите и предпочитанията, така че да гарантират възможно най-гъвкава употреба за вас и вашето бебе. 

Бебешки люлки и шезлонги

Откога и как могат да се използват този вид продукти?

Много модели са подходящи за употреба още в първите дни след раждането на бебето. Те са проектирани така, че да осигуряват ергономична позиция на тялото, както и правилно обезопасяване с помощта на многоточкови предпазни колани. 

В инструкциите за употреба на продукта, всеки производител фиксира до колко месеца е препоръчително да се използва продукта. Обикновено, люлката и шезлонга излизат от употреба в периода, в който бебето вече може да седи самостоятелно и започва да изследва света около себе си повече активно, отколкото пасивно. 

След шестия месец могат да продължат да се използват единствено шезлонги с опция за трансформиране в бебешко столче. Тези продукти могат да останат в употреба и години наред, стига растящото бебе да продължи да ги харесва и толерира. 

Бебешки люлки и шезлонги

Безопасни ли са люлките и шезлонгите за бебето?

Когато се използват според препоръките на производителя, люлките и шезлонгите са абсолютно безопасни за бебето. Те са произведени от здрава и закалена пластмаса, имат съобразен ергономичен дизайн и отлично обезопасяване. 

За да не поставяте бебето си в риск при неправилна употреба на различните категории продукти, можете да следвате няколко универсални съвета:

 • Не оставяйте бебето да спи в шезлонга или люлката, защото те не са предвидени за използване с тази цел.
 • Винаги закопчавайте предпазните колани както е указано в инструкциите.
 • Не оставайте бебето без надзор, докато се намира в играчката.
 • Не използвайте за бебета и деца, които са над нормите за възраст и тегло, посочени в инструкциите на продукта.
 • Дръжте играчката далеч от източници на топлина и електричество. 

Не на последно място - не оставяйте бебето в играчката за прекалено дълги периоди. Тези продукти са създадени като помощник и забавление за по 20 до 30 минути на ден, а не като основно място за почивка, сън или игра на бебето.

Бебешки люлки и шезлонги

Гаранция за качество от топ производителите в Zizito

В каталога на Zizito ще откриете единствено продукти с гарантирано отлично съотношение между цена и качество. Подбираме за вас само люлки и шезлонги, които отговарят на всички най-строги регулации за качество и безопасност, като едновременно се стараем да отговорим на стиловите и естетични нужди на семействата с малки деца. 

В каталога ни можете да избирате между минималистични модели и играчки с музика, интерактивни елементи, грифове с висящи играчки и др. Те идват в различни цветове и дизайни - от изчистен бял цвят, през бебешко син, до бонбонено лилав. И всичко по средата!

Освен гореспоменатите марки, други брандове, на които можете да се доверите включват:

 • Chicco
 • Topmark
 • KinderKraft
 • Tiny Love
 • Babymoov
 • Moni
 • Cangaroo
 • Honey baby и др. 


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Поръчаните продукти могат да се натоварят на място от нашия склад в близост до град София или да бъдат доставени с куриер до избран от клиента адрес. 

Какви са цените на едро?

Цените на бебешките люлки и шезлонги на едро в Zizito са от 30% до 34% по-евтини  от пазарната цена на дребно за всеки продукт.

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Допълнително намаление между 1% и 3% се предлага за поръчки на по-голяма стойност или за по-голям годишен оборот при дългосрочни търговски отношения.. 

Защо да изберем Zizito?

Продуктите на едро в Zizito предлагат възможно най-доброто съотношение между отлична цена и отлично качество. В работата си с нашите партньори, ние винаги се придържаме към най-високите стандарти на търговското сътрудничество.

Продуктът е добавен към желани продукти