Сигурност за бебешката стая

Сигурност за бебешката стая

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
4 лв. 26 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Вид
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 12 продуктa.

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

В различните фази на развитието си, бебетата и малките деца могат да се изложат на различни предвидими и непредвидими опасности. Като места, на които прекарват най-голяма част от времето си, домът и собствената стая имат нужда от специално обезопасяване, така че рискът от инциденти да бъде сведен до минимум.

В онлайн магазина на Zizito ще откриете пълен набор от аксесоари за безопасност в бебешката стая, в стаята на подрастващото дете и във всички останали части на дома. С нас не е нужно да предвиждате всички опасности - те вече са предвидени, а ние имаме идея как да ги избегнете!

Как да осигурим сигурност на бебето в неговата стая?

Безопасността винаги започва от обзавеждането на стаята и нейната подредба. 

В началото е важно:

  • Да изберете подходящи за възрастта мебели и играчки.
  • Да поставите леглото далеч от прозорци и източници на топлина и електричество.
  • Да осигурите безопасно отопление и температура на бебешката стая между 18-22°C.
  • Да гарантирате постоянен мониторинг с бебефон и/или видеофон.
  • Да не държите в кошарата на бебето нищо друго освен чаршаф и чувалче за спане.

През първите месеци след раждането, тези мерки биха били напълно достатъчни, за да сте спокойни, докато детето ви спи или прекарва няколко минути без вас в собствената си стая. Скоро след това, обаче, нещата бавно започват да се променят. 

Какво ни е необходимо за по-нататъшно обезопасяване на дома?

Докато децата растат и изследват света, опасностите започват прогресивно да нарастват. Ето защо, на пазара за бебешки и детски стоки се предлага оргомно разнообразие от продукти за безопасност, които можете да използвате както за бебешката стая, така и за всички останали потенциално рискови части на дома си. 

Прегради за легло

Ако бебето спи на спалнята на възрастните или на легло за по-голямо дете без прегради от всички страни, би било разумно да “затворите” ръба на леглото с подходяща за целта преграда. Можете да изберете както преграда с фиксирана дължина, така и регулируеми модели, които да адаптирате към дизайна на леглото. 

Решетки и прегради за стълби

Апартаменти на два етажа, къщи или други жилища със стълби задължително трябва да бъдат оборудвани с бебешка преграда, която да контролира достъпа на детето до опасните участъци. Този вид прегради може да се монтира за обезопасяване не само на стълби, но и на други рискови зони - огнища, камини, работилници и т.н. 

Предпазители за контакти

Обезопасяването на контактите е задължително още от момента, в който малкото бебе започне да лази и да се придвижва самостоятелно. Съвременните модели са направени така, че да не затрудняват употребата на контакта, а просто да изискват специфичен механизъм на завъртане при поставяне на щепсела от възрастен. 

Предпазители за ъгли

Ако ръбът на масата представлява най-вече заплаха за бедрото или таза на възрастния, то за бебето нещата са малко по-различни. 

В периода на прохождането ставаме свидетели на немалко инциденти между бебешката глава и острите ръбове в дома - затова “омекотяването” на сблъсъка трябва да се гарантира както в детската стая, така и при обзавеждането в останалата част на дома. 

Заключващи устройства и механизми

Силно желателно е да се ограничи по възможно най-сигурен начин достъпът на бебето до шкафове и чекмеджета, в които има опасни вещества и предмети. Заключващи устройства се използват най-често за чекмеджета с прибори за хранене и готвене, шкафове с почистващи препарати и лекарства, инструменти или други опасни предмети. 

И други

Други обезопасителни аксесоари за детска стая и дом с малки деца могат да бъдат:

  • Обезопасители за фурна
  • Устройства за фиксиране на дръжката на вратата
  • Стопери за врата
  • Ограничители за прозорци и др. 

Всички гореизброени аксесоари за безопасност се предлагат в различни цветове, стилове и дизайни, така че да пасват на интериора и да направят дома ви по-функционален, без да го правят по-малко естетичен. 


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

След поръчка на едро, клиентите могат да избират между доставка с куриер или товарене на място от нашия склад, който се намира в непосредствена близост до град София. 

Екипът на Zizito може да изготви товарителница за доставка с куриерска фирма Спиди или да съдейства с изпращането на продуктите с друг куриер, след изготвяне на товарителница от страна на клиента. 

Какви са цените на едро?

Продутките за обезопасяване на дома и бебешката стая на едро се предлагат на цени между 30% и 34% по-ниски от пазарните цени на дребно за всеки модел. Точният процент на намалението се определя според разплащателната схема, предпочетена от клиента. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Нашите клиенти могат да се възползват и от допълнителна бонус система за начисляване на 1-3% отстъпка, добавена към стандартното намаление от 30-34% за пазаруване на едро. Допълнителната отстъпка се предлага на клиенти с по-големи поръчки или по-голяма стойност на годишния оборот при дългосрочно търговско партньорство.

Защо да изберем Zizito?

Zizito съчетава безкомпромисно качество на предлаганите продукти, съчетано с атрактивни финансови условия, бързо обслужване и коректно дългосрочно партньорство. В работата си, ние винаги поставяме фокус върху взаимното уважение и неизменното спазване на всички добри търговски практики. 

Продуктът е добавен към желани продукти