Велосипеди с помощни колела

Велосипеди с помощни колела

Продукти на страница:

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
69 лв. 240 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Цвят
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 11 продуктa.

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Велосипедите с помощни колела са най-функционалния, безопасен и сигурен избор за деца, които с нетърпение очакват да подкарат първо си колело. Те стимулират процеса по усъвършенстване на баланса, като същевременно предлагат защита против падане и стабилна основа за надграждане на уменията.

Механичната им структура е на обикновен велосипед, с колела за допълнителна подкрепа и защита срещу загуба на равновесие. По този начин, най-малките колоездачи могат да се запознаят с принципа на действие на колелото, да добият самоувереност и да се подготвят за периода, в който помощните колела могат да бъдат премахнати.

Имате нужда от качествен детски велосипед? На правилното място сте!

В онлайн магазина на Zizito.com ще откриете различни марки, модели и размери детски велосипеди, произведени според най-високите стандарти в нишата за механични детски играчки. В каталога ни са подбрани предложения на водещи световни марки, които предлагат лицензирани продукти със сертифицирано качество на материалите и безопасност на конструкцията. 

Продуктите ни можете както да поръчвате на едро чрез директна връзка с екипа на компанията, така и да откриете на дребно в множество магазини за детски стоки, залагащи на качество и надеждност. 

От минималистични модели на за най-малките, до атрактивни велосипеди с добавени аксесоари за подрастващите - ние поддържане каталог, който да отговори на всички очаквания за дизайн, функционалност, приложение и употреба. 

От каква възраст може да се кара велосипед с помощни колела?

Моделите тип “2 в 1”, които съчетават стабилна триколка с малък детски велосипед са подходящи за деца на възраст едва около две години. Те са изцяло съобразени с възможностите и степента на физическо развитие на най-малките, като съчетават отлична подвижност с безкомпромисна безопасност. 

В по-нататъшен етап, детето може да премине към класически велосипед с премахващи се помощни колела и да го използва според нуждите и уменията си. Във варианта без помощни колела, размерът на тази категория велосипеди е подходящ за деца в предучилищна и начална училищна възраст.

Подробности за препоръчителната възраст за употреба и максималното допустимо тегло можете да откриете в подробното описание на всеки продукт от нашия каталог. 

Какви са предимствата от карането на велосипед?

Що се отнася до физическото развитие на детето, карането на велосипед с помощни колела има следните уникални предимства:

 • Развива чувството за баланс, координацията на тялото и ориентацията в пространството.
 • Спомага за заздравяването на мускулите, ставите и всички части на опорно-двигателния апарат.
 • Стимулира активната игра на открито, поддържането на балансирано тегло и правилната функция на сърдечно-съдовата система.
 • Подобрява бързината и качеството на когнитивната реакция при възникнали препятствия и затруднения.

Извън ползите за физическото развитие, активната игра с колелото подобрява уменията за социална интеракция, съобразителността, настроението и цялостния тонус в ежедневието на детето. 

На какво да обърнем внимание при покупката на велосипед?

Когато избирате първия велосипед за детето, основен фокус трябва да бъдат:

 • Размер на рамката и диаметър на гумите, подходящи за възрастта на детето.
 • Материали за изработка, съчетаващи издръжливост и лекота.
 • Сигурен спирачен механизъм с контра и/или челюстна спирачка.
 • Подходяща конструкция за меко и комфортно возене.
 • Сигурни обезопасяващи елементи като светлоотразители, калници и протектори за веригата.
 • Доказан производител, гарантиращ за безопасността на всички механизми.
 • Надежден търговец, гарантиращ за произхода и лиценза на предлаганите стоки. 

Създавайки най-добрия критерии за индивидуалния случай, вие лесно можете да откриете точно това, което търсите - с помощта на Zizito.com и нашите доверени партньори. 

Какви са цените на детските велосипеди с помощни колела? 

Ценовият диапазон за този вид велосипеди може да бъде между 70-100лв. и 400-450лв., в зависимост от техническите характеристики, функционалностите и ценовите политики на производителя. 

Оптималното решение е да изберете марка, която съчетава сертифицирано качество и балансирана крайна цена. Именно такива модели се стремим да предлагаме в каталога на Зизито България - официален представител на ZIZITO Швейцария и дългосрочен партньор на марки като Dino Bikes, Chicos, Amaya Toys и др. 

Не се колебайте да се свържете с нас, за да дадете всичките си въпроси и да получите конкретна информация по всички теми за детските велосипеди, които ви вълнуват като потребители или търговци.


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Предлагаме ви три различни начина да получите поръчаните от нас стоки, а именно:

 • Взимане със собствен транспорт на място от нашия склад, разположен в близост до София. 
 • Организирана от нас доставка с куриерска фирма Спиди.
 • Организирана от ваша страна доставка с която и да е друга куриерска фирма. 

Какви са цените на едро?

Цените на едро при пазаруване от Zizito.com са с отстъпка между 30% и 34% от препоръчителната цена на продукта на дребно. Точният размер на отстъпката се определя според срока на плащането, като по-кратките срокове означават по-големи отстъпки. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Освен фиксираната отстъпка между 30% и 34%, ние предлагаме и допълнителна бонусна система за намаляване на цената при увеличаване на оборота на годишна база. Допълнителната отстъпка се изчислява според ясно разписани финансови параметри и се простира в диапазона между 1% и 3%. 

Защо да изберем Zizito?

Нашите клиенти и партньори се възползват не само от отлични финансови условия, но и от висока култура на сътрудничество. Това включва бърза, коректна и прозрачна комуникация, лоялност и фокус върху дългосрочните отношения, базирани на взаимно уважение и разбиране.

Продуктът е добавен към желани продукти