Аксесоари за колички

Аксесоари за колички

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Вид
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цвят
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 25 продуктa.

Показани са 1-20 от общо 25 артикул(а)

Модерните бебешки и детски колички идват с доста солиден набор от удобства и функционалности - от различните сменящи се модули до допълнителните аксесоари за функционална употреба, което ги прави перфектното решение за всеки родител. 

Именно допълнителните аксесоари са това, което създава персонализацията, нужна за приятна и безпроблемна безопасна употреба. Те могат да бъдат включени в комплекта на количката или да се закупуват отделно - като дори и в първия случай, понякога се налага подмяна и оптимизация.

Ето защо, в нашия онлайн магазин за бебешки и детски стоки на едро ще откриете широк набор от допълващи аксесоари за количка - качествени, надеждни, достъпни и отговарящи на нуждите на децата и техните семейства. 

Какви видове аксесоари за колички се предлагат?

В тази категория влизат няколко големи групи продукти.

Комарници и дъждобрани

Лесни за поставяне и съвместими с почти всички детски колички, тези допълнителни аксесоари са създадени, за да предотвратят входа на дъжд, влага, вятър, насекоми и потенциално опасни дребни предмети във вътрешността на количката. 

Дъждобран за бебешка количка

Дъждобраните са подходящи за целогодишна употреба при динамично променящи се метеорологични условия. Комарниците, от своя страна, имат за цел да направят съня и разходката на бебето спокойни и безопасни през пролетта, лятото и есента.

Поставки за чаши и телефони

Поставките за чаши, бутилки и телефони са отличен помощник при по-продължителни разходки на открито. Те предлагат бърз и лесен начин да освободите ръцете си без да губите непосредствен достъп до често използвани аксесоари. 

Поставка за чаша за бебешка количка

Монтажът им е лесен и стабилен, а повечето модели предлагат персонализация на размера, оставайки съвместими с различни модели рамки за колички. Поставките най-често се изработват от пластмаса, за да бъдат леки, лесни за почистване и високо устойчиви на корозия.  

Чанти за колички

Специалните чанти за колички имат удобно разпределение и голяма вместимост, така че да поберат всичко необходимо за разходката навън. Те са практичен начин да организирате бебешките принадлевности, включително залъгалки, шишета за хранене, пелени, подложки за повиване, бурканчета с храна и т.н.

Чанта за бебешка количка

В нашия каталог ще откриете разнообразие от чанти за колички в универсални цветове, подхождащи на повечето стандартни модели бебешки колички на пазара. 

Умни устройства за бебешки колички

Модерните времена предлагат модерни решения - включително и за моментите, в които две ръце просто не стигат за всичко. Тук се появяват и смарт аксесоари за бебешки колички с функция за приспиване чрез люлеене. 

Sleepytroll - умно устройство за приспиване чрез люлеене

Те са проектирани да симулират люлеене с ръка, докато бебето е в в количката, помагайки му да спи по-дълго и по-спокойно, докато возилото е удобно паркирано. Този вид устройства не са създадени, за да изместят родителя, а за да му дадат алтернатива за спокойно спящо бебе без постоянно активно движение. 

Защо са ни необходими аксесоарите за бебешки колички?

Всички гореизброени аксесоари постигат повече от отличен общ сбор от предимства за родителите и децата:

  • Лесна приспособимост към времето и метеорологичните условия.
  • Допълнителна защита и комфорт за бебето.
  • Допълнително улеснение и удобство за възрастния.
  • Функционалност, персонализация и приспособимост.

Не на последно място - аксесоарите за колички са традиционно достъпна покупка, която има дълъг живот, не изисква голямо пространство за съхранение и се изплаща многократно с течение на времето. 

Качество, сигурност и удобство със Zizito.com

При нас ще откриете всички необходими аксесоари за бебешки и детски колички - с гарантиран прозиход и качество, на изгодни цени и с бързо, гъвкаво и коректно обслужване. Защото знаем, че малките детайли създават съвършенството!

Аксесоари за колички


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Поръчаните артикули на едро можете да натоварите със собствен транспорт от нашия склад в близост до София или да получите с избран от Вас куриер. При доставка с куриерска фирма Спиди, товарителницата ще бъде изготвена от нас, а при доставка с друг куриер, следва да оформите товарителницата самостоятелно. 

Какви са цените на едро?

Цените за аксесоари за бебешки колички на едро в Zizito.com са с 30% до 34% по-ниски от препоръчаните цени за крайни клиенти на дребно. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Върху стандартната отстъпка между 30% и 34% може да се калкулира допълнително намаление от 1% до 3%. То се изчислява на база стойност на поръчката или размер на годишния оборот при дългосрочно сътрудничество. 

Защо да изберем Zizito?

В допълнение към високото качество на предлаганите стоки, ние Ви гарантираме изгодни финансови условия, 100% прозрачност, лоялно партньорство, стриктно спазване на всички утвърдени търговски практики и много други.Продуктът е добавен към желани продукти