Комбинирани колички 2-в-1

Комбинирани колички 2-в-1

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Цена
349 лв. 350 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Цвят
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 3 продуктa.

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Какво представляват комбинираните колички 2 в 1?

Комбинираните колички 2 в 1 съчетават в себе си кош за новородено и седалка за по-голямо дете, което вече се вози в седнало положение. 

Интелигентно проектирани и универсално по характер, те имат за цел да отговорят на динамично променящите се нужди на бебето, което бавно се превръща в малко дете. 

Какво включват комбинираните колички 2 в 1?

Този вид бебешка количка съчетава в себе си три елемента:

  1. Стабилна основна рамка
  2. Дълбок кош за новородено бебе
  3. Седалка за возене на по-големи деца

В зависимост от модела и производителя, коша за новородено и седалката с изправен гръб могат да се предлагат като две отделни части за монтиране върху рамката или като една трансформираща се част, съчетаваща двете функции. 

Какви са предимствата на този тип бебешки колички?

Някои от най-отличителните предимства при използването на комбинирана количка 2 в 1 са:

  • Съчетаване на два продукта в един, спестяващо нуждата от закупуване на две различни колички.
  • Спестяване на пространство за паркиране и съхранение.
  • Най-доброто съотношение между цена и качество в категорията на бебешките колички.
  • Универсалност, гъвкавост, функционалност и удобство при дългосрочна употреба.

Избирайки качествен модел на реномиран производител, родителите могат да разчитат на дългосрочна инвестиция в комфорта на детето си през целия период на возене в бебешка количка. Това покрива времето  от първия ден след раждането на бебето до достигане на максималното за количката тегло. 

Кои са най-добрите марки и модели бебешки колички 2 в 1? 

В нашия онлайн магазин за търговия бебешки стоки на едро ще откриете единствено предложения на водещи световни брандове, начело с швейцарската марка ZIZITO.

Конкурентното предимство на ZIZITO е индивидуалният сертификат за безопасост от SGS, издаден на всяка бебешка количка след щателно тестване и оценка на качеството и функционалността. 

Произведените от ZIZITO колички са еталон за качество без неоправдано оскъпяване. С наша помощ, те достигат както до търговците на дребно, така и до техните клиенти на една повече от атрактивна крайна цена, същевременно подплатена с най-високите швейцарски стандарти за качество.

Открийте богата гама от цветове и дизайни в Zizito.com

Освен с качество и безопасност, предлаганите в нашия каталог бебешки колички се отличават и със стилово и естетическо предимство. Те са разнообразни, модерни, свежи и елегантни - създадени, за да паснат на всеки вкус, всяка възраст и всеки пол.

При нас ще откриете модулни колички с монохромен или комбиниран цветови дизайн - за момичета, за момчета или унисекс. Някои от моделите се предлагат в няколко цветови комбинации, за да запазите избраните технически характеристики, докато персонализирате максимално външния вид. 

Каталогът ни се обновява постоянно, за да останем актуални както на развиващите се стандарти и технологии, така и на настоящите тенденции в цветовия и структурния дизайн на бебешките колички.

Можете да се доверите на за Zizito.com в мисията за доволни дългосрочни клиенти - защото нуждите на бизнеса и нуждите на потребителите съвпадат, когато говорим за качество и безопасност в грижата за най-малките!


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Нашите клиенти могат да избират между три начина да получат поръчаните бебешки колички на едро:

  • Можете да натоварите количките със собствен транспорт на място от нашия склад, разположен на няколко километра от град София.
  • Можете да се възползвате от организирана от наша страна доставка с куриерска фирма Спиди.
  • Или можете да организирате доставката самостоятелно, създавайки товарителница за която и да е друга куриерска фирма по Ваш избор. 

Какви са цените на едро?

Нашите клиенти могат да пазаруват бебешки колички 2 в 1 на едро с отстъпка от 30% до 34% от препоръчителната цена на модела на дребно. Колкото по-бързо е плащането - толкова по-голяма е отстъпката. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

В зависимост от натрупания годишен оборот, можете да се възползвате от бонус система за начисляване на от 1% до 3% допълнителна отстъпка за бебешки колички и други бебешки и детски стоки от Zizito.com. 

Кои са най-предпочитаните колички 2 в 1?

Най-предпочитани от търговците и потребителите са сертифицирано безопасните колички, за които може да бъде представен номер на индивидуален сертификат за безопасност. Такива са всички модели на ZIZITO Швейцария, за които ние задължително предоставяме информация за сертификата на търговците на дребно. 

Защо да изберем Zizito?

Сътрудничеството със Zizito се отличава както с отлични финансови условия, така и с безупречна култура на корпоративното партньорство. Ние гарантираме за качеството на предлаганите стоки, като същевременно държим на откритата, лоялна и дългосрочна бизнес комуникация, базирана на уважение и разбиране. 

Продуктът е добавен към желани продукти