Комбинирани колички 3-в-1

Комбинирани колички 3-в-1

Продукти на страница:

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
499 лв. 1300 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Цвят
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 18 продуктa.

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Динамично променящите се нужди на растящото бебе често принуждават родителите да сменят множество бебешки колички в опит винаги да предлагат най-удобното и ергономично придвижване. Именно това е и проблемът, който успешно адресират модулните бебешки колички тип “всичко в едно”.

Това представляват продукти, създадени, за да се променят и да “растат” заедно с детето. Те съчетават няколко функции в една и предлагат максимална степен на гъвкавост - без нужда от няколко различни колички, без допълнителни разходи и без допълнително пространство за съхранение.

В модерния онлайн магазин на Zizito.com ще откриете разнообразие от комбинирани колички за бебета и деца, с възможност за изгодна продажба на едро за търговци и разпространители. 

Какво представляват комбинираните бебешки колички 3 в 1?

Бебешките колички 3 в 1 предлагат възможно най-пълния комплект, нужен за придвижване с бебето през първите години след раждането. Те разполагат с една основна носеща рамка, върху която могат да се монтират различни функционални модули - за новородено бебе, за подрастващо дете или за превозване в автомобил.

В зависимост от модела и производителя, бебешкия и детския кош за возене могат да бъдат съчетани в едно или да представляват две отделни части за монтиране. Обикновено, добавеното столче за кола е от групата 0+, подходящо за превозване на бебето през първите 6-9 месеца. 

Какви части включва комплектът?

Количка с устройство обикновено “3 в 1” включва четири основни компонента:

  • Основа носеща конструкция под формата на рамка от стомана или алуминий
  • Дълбок и стабилен кош за новородено със защитен сенник
  • Кош за возене на по-голямо бебе в седнало положение
  • Столче за кола, подходящо за новородени бебета

В допълнение, добрите модулни колички идват и с различни допълващи аксесоари за удобна и безопасна употреба. Това може да включва комарник, дъждобран, чанта за бебешка количка, поставка за чаши и бутилки, чадър за количка и др. 

Какви са предимствата на този тип колички?

Първото и най-основно предимство на  бебешка количка тип “всичко в едно” е гъвкавата дългосрочна употреба, подходяща за различните фази на развитие на бебето. С една покупка, родителите получават всичко необходимо за придвижване с бебето пеша или с кола, при това на изключително достъпна и справедлива цена. 

Засиленото търсене създава и второто отлично предимство на този тип продукти - страхотното разнообразие от конструкции, функции, дизайни и цветови комбинации, подходящо за всички вкусове и нужди. 

Потребителите могат да избират както между минималистични и бюджетни модели за градско возене, така и между супер луксозни колички, подходящи за успешно придвижване по проблемни терени. 

На кои производители и какви марки се предлагат? 

В онлайн магазина на Zizito.com ще откриете пълната продуктова гама на бранда ZIZITO Швейцария. Те се отличават с най-доброто съотношение между цена и качество на пазара, а безопасността им е потвърдена с индивидуален сертификат за безопасност от SGS, наличен към всеки модел.

Алтернативни водещи марки, на които можете да се доверите са имена като Maxi Cosi, Peg Perego, Chicco и др. 


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

При поръчка на едро, на клиентите се предлагат три начина за получаване на продуктите. Първият е използване на собствен транспорт за товарене и превозване от нашия склад в близост до София. 

Вторият е доставка с куриерска фирма Спиди, организирана от страна на търговеца. И третата - доставка с която и да е друга куриерска фирма, организирана от страна на клиента. 

>Какви са цените на едро?

Цените за бебешки колички 3 в 1 на едро в Zizito.com са с до 34% по-ниски от препоръчаната цена на дребно. Клиентите получават индивидуална оферта за отстъпка в диапазона между 30% и 34% в зависимост от срока на плащане. Колкото по-бързо е плащането, толкова по-голяма е отстъпката. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Zizito.com предлага и допълнителна бонус система за начисляване на 1% до 3% допълнително намаление, изчислено на база годишен финансов оборот. В офертата се взимат предвид както еднократни поръчки на по-голяма стройност, така и дългосрочно сътрудничество с по-голям общ годишен оборот. 

Кои са най-предпочитаните колички 3 в 1?

Най-предпочитани сред търговците и родителите са количките с индивидуален сертификат за безопасност, който гарантира за сигурността на бебето и надеждността на търговеца. Такива са например всички бебешки колички от каталога на швейцарския бранд ZIZITO.

Защо да изберем Zizito?

В сътрудничеството си с нас ще можете да разчитате на отлични финансови условия, безкомпромисно качество на предлаганите продукти и бърза, лоялна и прозрачна комуникация, съобразена с всички утвърдени бизнес практики. 

Продуктът е добавен към желани продукти