Играчки с електроника

Играчки с електроника

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
19 лв. 20 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 3 продуктa.

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

В близкото минало, единствените по-широко разпространени електронни играчки за деца бяха тамагочитата и преносимите игри тип “тетрис”. По-късно на пазара се появиха радиоуправляемите джипове, пеещите бебета-кукли, микрофоните с предварително записани песни…

И така до днес - когато детето може да управлява собствен малък дрон или да разговаря с детския си таблет на различни езици. Всички тези форми на технологичния напредък изцяло променят начините, по които детето може да се развива с помощта на играчките си, а с това - и идеите, които има за света и феномените в него. 

Видове игри с електроника и от какви материали са произведени

С днешна дата, на пазара има буквално стотици играчки с електроника, които се различават по размер, устройство, вид, дизайн и тема. Те започват от най-елементарните интерактивни играчки със светлини и звуци и достигат до смарт джаджи с десетки функции и начини за употреба. 

Общото между всички тези модели е едно - наличието на захранване с вградена или сменяема батерия, благодарение на което електрическите механизми на играчката изпълняват предназначението си. 

За основната част на играчката могат да се използват пластмаса, полипропилен, плюш или метални компоненти, а в сърцевината винаги има механизъм, който обезпечава функциите ѝ. 

Детски играчки с електроника

Препоръчителна възраст за използване на този вид интерактивни играчки

Обективно погледнато, дори бебешките въртележки за кошара и бебешките нощни лампи са електрически играчки. Те могат да се използват още от първия ден след раждането на бебето, стига да са безопасно монтирани и да не предполагат пряк достъп на детето до електрическите компоненти.

С времето, арсеналът от електронни и интерактивни играчки се увеличава, а видът им продължава да се изменя в унисон със спецификите на възрастта.

Като те са : 

 • Между шестия месец и годинката, електронни компоненти може да има в бънджито и проходилката на бебето, а то започва да играе с първите си музикални плюшени играчки.
 • Между първата и втората годинка, електронни елементи се срещат много често в игралните центрове за деца, в играчките по професии и детските музикални инструменти.
 • В градинската и предучилищната възраст, децата могат да се радват на още по-широк набор от електронни играчки. Това са радиоуправляеми коли и джипове, ходещи и говорещи играчки, детски роботи и т.н.
 • В училищна възраст, играчките за деца започват все повече да приличат на електрониката за възрастни. Те включват дронове, електронни игри, слушалки, таблети, смарт часовници и т.н.

През всички тези фази, отговорността за подбора на играчките остава изцяло в родителя. Той трябва да следи както възрастовия диапазон за употреба, препоръчан от производителя, така и безопасната употреба и поддръжка на електронните играчки. 

Детски играчки с електроника

Предимства и недостатъци на електронните играчки за деца

Основните предимства на електронните играчки са:

 • Интерактивност и лесно задържане на вниманието за по-дълги периоди
 • Стимулиране на координацията между ръката и окото
 • Подобряване на причинно-следствените връзки
 • Практическо опознаване на заобикалящия свят чрез активна демонстрация и др.

За потенциални недостатъци можем да посочим:

 • Прекалено агресивна стимулация при неправилен подбор според възрастта
 • Прекалено стимулиране на активната за сметка на пасивната креативност
 • Изграждане на навици за определен тип динамика на играта, която обикновените играчки не могат да предложат
 • Пристрастяващ елемент при прекалено рано въвеждане на електрониката в ежедневието.

Както и да гледат родителите на електронните джаджи за деца, тяхното присъствие в живота е неизбежен факт. А най-доброто, което може да се случи, е да е открие баланса, в който позитивите са повече от негативите. 

Детски играчки с електроника

Дизайн и производители на детски играчки с електроника

В онлайн магазина на Zizito ще откриете единствено предложения на водещи производители на електронни играчки, които съвместяват високо качество със 100% безопасност.

Стремим се да обогатяваме каталога си с най-новите предложения за теми и дизайни, подходящи за момичета и момчета на различни възрасти. За да използвате играчките правилно и целесъобразно, молим винаги да се запознавате в детайл с интрукциите на производителя, налични на етикета и ръководството за употреба.


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

За доставката на електронни играчки на едро от Zizito се използват услугите на водещите куриерски фирми в България. При предварителна заявка можете да вземете поръчката си и на място от нашия склад в близост го град София, като за целта ще имате нужда от собствен транспорт. 

Какви са цените на едро?

Цените на едро се определят с двустранно споразумение между търговеца и клиента. Стандартната отстъпка за продуктите в нашия каталог е между 30% и 34% от препоръчаната цена на дребно, посочена от производителя.

Има ли отстъпки за продажби на едро?

В случай, че направите еднократна поръчка на по-голяма стойност или генерирате по-голям годишен оборот, можете да се възползвате от нашата специална бонус система. Тя позволява начисляване на 1-3% допълнително намаление към стандартната отстъпка от 30-34% за пазаруване на едро. 

Защо да изберем Zizito?

Партньорството с нас ще ви гарантира високо качество на продуктите, отлично клиентско изживяване и повече от атрактивни ценови условия. Придържаме се към утвърдените бизнес практики, като оставаме гъвкави към нуждите на пазара и 100% прозрачни в комуникацията с нашите клиенти и партньори. 

Продуктът е добавен към желани продукти