Занимателни играчки

Занимателни играчки

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
0 лв. 35 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 12 продуктa.

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Зар - магически куб
XS S L XL

GT
Зар - магически куб

3801016030763

Цена 3,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Пожарогасител с вода
XS S L XL

Klein
Пожарогасител с вода

4009847089328

Цена 59,99 лв.
Цена с ДДС

Първите играчки на новороденото бебе са предимно висящи и плюшени, а интеракцията с тях е преди всичко чрез зрението и слуха. С времето, обаче, започват да настъпват промени в грубата моторика, фината моторика и начините за интеракция със света.

По естествен начин, на дневен ред идват интерактивните, образователни и занимателни бебешки играчки. Те помагат на най-малките да опознаят както заобикалящата ги среда, така и начините за взаимодействие с нея. А в резулат - да се развиват правилно и да добиват самоувереност и самостоятелност. 

Бебешки занимателни играчки

Кога бебетата започват да си играят с играчки?

Първите два месеца от живота на бебето обикновено преминават в сън и хранене, като периодите на бодърстване са сравнително редки. Дори и когато новороденото е будно, най-добрата “играчка” за него остават майката и таткото - то се научава да разпознава лицата и гласовете им, докосването и миризмата им.

Между третия и четвъртия месец ситуацията претърпява резки промени. Погледът на детето започва да се фокусира върху по-шарени и по-далечни предмети, то се опитва да хваща играчки и дори да “играе” с тях по различни начини. 

Това е и възрастта, в която играчките на детето вече спират да бъдат украса и започват да се използват по предназначение. 

Бебешки занимателни играчки

С какви занимателни играчки могат да играят бебетата? 

Най-безопасни за най-малките са играчки като дрънкалки, гризалки и чесалки, разработени специално за нуждите на възрастта. 

С времето, артилерията от интерактивни играчки започва да се разширява и обогатява, като в нея влизат групи продукти като:

  • Активни гимнастики и бебешки килимчета за игра
  • Активни кубове за игра с различни части, функции и елементи
  • Образователни играчки като конструктори, кубчета и пъзели с големи части
  • Монтесори играчки с геометрични фигури за развиване на когнитивната функция и фината моторика
  • Бебешки книжки от картон, текстил или други подходящи за възрастта материали

Индивидуалният подбор на играчки трябва да се направи както според точната възраст на бебето, така и според интересите му. И макар и да звучи странно - бебетата могат да проявяват предпочитания към определен вид игри дори в крехката възраст между 4-6 месеца и годинка. 

Бебешки занимателни играчки

Дизайн и материали за изработка на занимателните играчки

Когато говорим за играчки за бебета, дизайнът и материалите за изработка трябва да отговарят на няколко важни условия за безопасност. 

Те са:

  • Липса на малки подвижни части, които могат да предизвикат задавяне или задушавяне.
  • Липса на открити механични, електрически или други компоненти, които могат да представляват опасност за бебето.
  • Липса на опасни химикали или алергени в основната конструкция, използваните бои и аксесоарите към играчката.
  • Липса на остри ръбове или други специфики на дизайна, неподходящи за възрастта. 

Надеждните марки от класа на ZIZITO Швейцария, Fisher Price и GOT и т.н. гарантират за спазването на най-високите стандарти за безопасност в производството на бебешки играчки. 

Именно разпознаваемата и призната марка е най-сигурният гарант, който бизнесите и родителите могат да имат за безопасността на предлаганите стоки. 

Бебешки занимателни играчки от Zizito

Безопасност на бебешките играчки в Zizito.com

Екипът на Zizito.com се стреми да подбира продукти, които съвместяват стопроцентово сертифицирана безопасност с достъпна цена за бизнеса и крайните клиенти. 

В онлайн магазина ни ще откриете предложения на водещи брандове от цял свят, които с времето печелят доверието на родителите с атрактивност, издръжливост и надеждност.

Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Доставката на едро може да се организира както с куриер, така и с товарене на място от склада на Зизито в близост до град София. За целта трябва да фиксирате предпочитан метод за доставка като завършвате поръчка през сайта или по телефона. 

Какви са цените на едро?

Цената за бебешки занимателни играчки на едро е обект на двустранно споразумение, в което играят роля детайли като обем на поръчката, размер на годишния оборот и предпочитана схема за разплащане. Стандартно, диапазонът на отстъпките може да варира между 30% и 34%, съпоставено с препоръчаната от производителя цена на дребно. 

Има ли отстъпки за продажби на едро?

Нашите лоялни клиенти могат да се възползват от 1% до 3% допълнителна отстъпка, начислена към стандартната отстъпка от 30-34% за пазаруване на едро. Детайли за бонус системата на Зизито ще получите при установяване на корпоративни взаимоотношения. 

Защо да изберем партньорство със Zizito?

Екипът на Зизито поддържа богат каталог от бебешки и детски стоки, които комбинират високо качество с достъпна цена за пазаруване на едро. Ние се придържаме към добрите търговски практики, лоялните дългосрочни взаимоотношения и отговорността - към бизнеса, към клиентите, към родителите и към децата.

Продуктът е добавен към желани продукти