Оръжия за игра

Оръжия за игра

Продукти на страница:
Филтриране по

Всички филтри

Пол
Виж още Виж по-малко
Възраст
Виж още Виж по-малко
Цена
12 лв. 30 лв.
Марки
Виж още Виж по-малко
Всички филтри

Има 4 продуктa.

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Снежен бластер 2 в 1
XS S L XL

GT
Снежен бластер 2 в 1

3801016022362

Цена 29,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Пистолет за сняг 3 в 1
XS S L XL

GT
Пистолет за сняг 3 в 1

3801016022355

Цена 33,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Пистолет за сняг 2 в 1
XS S L XL

GT
Пистолет за сняг 2 в 1

3801016022348

Цена 51,99 лв.
Цена с ДДС
Безплатна доставка
В наличност
На изчерпване
Изчерпан
Топкометател 2 в 1
XS S L XL

GT
Топкометател 2 в 1

3801016022379

Цена 12,99 лв.
Цена с ДДС

Груповите игри на открито са най-добрия начин децата да изразходват енергия, като същевременно се забавляват, социализират се и се научават да мислят и действат в екип.

И ако започвате да се изчерпвате откъм опции за безопасни, но в същото време вълнуващи игри за много деца на открито - то вероятно детските оръжия за игра ще ви се сторят интересна алтернатива. 

От стрелбата по цел с водни пистолети, до боя със снежни топки и домашния пейнтбол - пазарът изобилства от продукти за всички цели, а със Zizito можете да ги поръчате с няколко клика, с бърза доставка и изцяло онлайн. 

деца които си играят с детски играчки оръжия

Видове и модели детски играчки оръжия

В близкото минало, водните пистолети съставляваха над 90% от пазара на детски оръжия за игра. 

С днешна дата, разнообразието е много по-впечатляващо и включва алтернативи като:

 • Водни пушки, бластери и автомати с различен размер пълнители;
 • Водни помпи с различни дизайни;
 • Клещи и молдове за оформяне на снежни топки;
 • Уреди за изстрелване на снежни топки;
 • Безопасни детски мечове, саби и щитове;
 • Детски пистолети и револвери с капси;
 • Детски лъкове със стрели и др. 

Разбира се, всички тези опции се предлагат в разнообразие от големини, тематични дизайни, материали за изработка и възрастов диапазон за употреба. Те могат да са подходящи както за момичета, така и за момчета, като за родителя остава задачата единствено да подбере играчка според възрастта и да осигури безопасната игра. 

детска водна пушка

За каква възраст са подходящи този вид продукти?

Спецификата на играчките за стрелба е такава, че безопасната игра изисква добра координация между ръката и окото, както и добра преценка за ситуацията. Ето защо, повечето детски оръжия се препоръчват за деца на възраст над 3 години.

Някои по-големи, по-сложни за употреба или по-специфични като функция играчки се препоръчват за деца на възраст над 7 или над 8 години. Задължение на родителя е да се запознае с цялата информация, подадена от производителя и да спазва препоръките за възраст и начин на употреба. 

Материали за изработка на детските играчки-оръжия

Най-често използваният материал за изработка на детски оръжия е пластмасата, тъй като е лека, издръжлива, лесна за поддръжка и изключително бюджетна. 

Встрани от нея съществуват и модели, изработени от различни основни или спомагателни материали, като например:

 • Полипропилен;
 • Дунапрен;
 • Полиетиленова пяна;
 • Натурално и преработено дърво;
 • Силикон, гума и др. 

Материалите могат да се използват както самостоятелно, така и в комбинации, според дизайна и предназначението на играчката. 

детско водно оръжие

Видове игри с оръжия

През летните месеци, най-популярни са игрите с водна стрелба, като може да се стреля както по статични, така и по динамични цели. За по-големите е подходяща стрелбата по мишена с детски лъкове, стрелички за дартс и др.

През зимата, водните игри се изместват от снежните и идва ред на бой със снежни топки. Освен по “класическия” начин, той може да се организира на големи отбори с оръжия за изстрелване на топки, което представлява изцяло ново ниво на забавление за децата.

Междувременно, някои игри остават актуални по всяко време на годината - както на открито, така и за закрито. Това са “дуелите” с детски мечове, копия, саби и щитове. 

Тук е много важно да се уверите, че детето ви има знанията и уменията да играе без реално да се опитва да нарани “противника”, така че играта да бъде приятна и безопасна. 

рекламна брошура на деца които си играят с детски оръжия


Често задавани въпроси

Как доставяте продуктите си на едро?

Поръчаните продукти могат да бъдат доставени до офис или до адрес от лицензиран куриер, както и да бъдат натоварени на място от нашия склад в близост до град София. 

Какви са цените за пазаруване на едро?

Цените за детските оръжия на едро се определят чрез двустранно споразумение, като отстъпката варира в диапазона между 30% и 34% от цената на дребно. Роля за определянето на точната отстъпка играят размера на поръчката и избраната разплащателна схема. 

Има ли допълнителни отстъпки за продажби на едро?

Екипът на Zizito предлага на своите клиенти специална бонус система за начисляване на до 3% допълнителна отстъпка, калкулирана към стандартното намаление от 30-34% за пазаруване на едро. От бонуса могат да се възползват както еднократни, така и лоялни клиенти, генерирали поръчка над определена стойност. 

Защо да изберем партньорство със Zizito?

Ние гарантираме за произхода на предлаганите продукти, както и за пълното им съответствие с най-високите стандарти за качество и безопасност. Работим бързо, коректно и прозрачно, като предлагаме отлични ценови условия и гъвкави разплащателни схеми за корпоративни клиенти. 

Продуктът е добавен към желани продукти